iPhones en MacBooks tijdelijk goedkoper met Coolblue Unieke Apple Deals

iPhones en MacBooks tijdelijk goedkoper met Coolblue Unieke Apple Deals

Goed nieuws als je een nieuwe iPhone of ander Apple-apparaat wilt aanschaffen. Coolblue biedt een een week lang ‘Unieke Apple Deals' aan voor een aantrekkelijke prijs.

Coolblue Unieke Apple Deals

Een MacBook, iPhone of iPad kun je nu tijdelijk een stukje goedkoper in huis halen dankzij de Coolblue Unieke Apple Deals. Gedurende deze hele week kun je profiteren van verschillende aanbiedingen op Apple-apparaten. Dit zijn een aantal van de meest interessante deals.

De beste Coolblue Apple-deals

Dit zijn onze vijf favoriete deals, maar Coolblue heeft meer aanbiedingen waar je van kunt profiteren. Bekijk daarom vooral ook de actiepagina waar je alle Coolblue-aanbiedingen kunt vinden

Meer aanbiedingen bij Coolblue

Naast de 2018 MacBook Pro, is ook de 2017-variant tijdelijk goedkoper te krijgen. Ook is de iPhone 8 Plus in verschillende kleuren nu even voordeliger, net zoals de grotere 12,9 inch iPad Pro 2018. Ook deze deals zijn te vinden op de algemene actiepagina.

De Coolblue Apple-actie loopt de hele week, maar wacht niet te lang als je een product wilt aanschaffen. Afhankelijk van de populariteit kunnen producten namelijk wel vroegtijdig uitverkocht raken. Door niet te lang te twijfelen, voorkom je dat je misgrijpt.

Geschreven door Redactie

De redactie van Smartphone.nl houdt je op de hoogte van het laatste nieuws en laat je met praktische tips zien hoe je het meeste uit je smartphone haalt. Vragen? Neem contact met ons op!

Bekijk profiel