Draadloze oplader voor Galaxy S4 komt eraan

Draadloze oplader voor Galaxy S4 komt eraan

Samsung Nederland heeft aan AndroidPlanet laten weten dat de draadloze oplaadkit voor de Samsung Galaxy S4 vanaf juli verkrijgbaar zal zijn in Nederland, met een adviesprijs van 99 euro.

Voor dit bedrag krijg je een witte of zwarte case die je om je Galaxy S4 moet doen. Daarna kun je hem op de draadloze oplader leggen. Als het lampje hierbij groen kleurt, ligt je toestel goed en laadt alles op. Bij een oranje licht is de plaatsing kennelijk niet helemaal in orde.

Al te bestellen in de VS

Donderdag kwam Droid Life met het nieuws dat de draadloze oplader voor de Galaxy S4 in de Amerikaanse webwinkel van Samsung is te bestellen. Amerikanen betalen 90 dollar voor het hele pakket, waarbij 40 dollar naar de cover gaat en 50 dollar naar de zogeheten charging pad.

Samsung-Galaxy-S4

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een andere case of charging pad bij te kopen, van een goedkoper merk bijvoorbeeld. Deze moeten dan wel werken met de Qi-standaard, waarmee de Samsung Galaxy S4 werkt voor zijn draadloze opladers.

Via: AndroidPlanet

Geschreven door Redactie

De redactie van Smartphone.nl houdt je op de hoogte van het laatste nieuws en laat je met praktische tips zien hoe je het meeste uit je smartphone haalt. Vragen? Neem contact met ons op!

Bekijk profiel