Samsung Galaxy S4 Android 4.4 update duikt op, download hem hier

Samsung Galaxy S4 Android 4.4 update duikt op, download hem hier

Een testversie van de Galaxy S4 Android 4.4 update is opgedoken op een forum. Gebruikers van de Samsung-telefoon kunnen deze op eigen risico installeren.

Waarschijnlijk kunnen we eind deze maand of in ieder geval in februari officieel aan de slag met de Galaxy S4 Android 4.4 update, maar nu zijn er al screenshots en een vroege testversie van de update beschikbaar. Op het eerste gezicht lijkt het erop dat deze de interface van de Galaxy S4 een stukje platter en strakker maakt.

Verder is de statusbalk met pictogrammen gewijzigd en lijkt het erop dat de Samsung-telefoon sneller en soepeler werkt na de update. Tot slot is het toetsenbord in landschapmodus verbeterd en is er een snelkoppeling naar de camera-app toegevoegd op het vergrendelscherm.

Galaxy S4 Android 4.4 update installeren

De Galaxy S4 Android 4.4 update downloaden en installeren kan (op eigen risico) via deze link. De officiële update wordt eind januari verwacht.

Nieuwe features in Android 4.4

Samsung heeft de nieuwe Android-versie gedeeltelijk onder handen genomen, maar onderhuids introduceert Android 4.4 (KitKat) nog meer verbeteringen en tweaks. Hieronder zetten we ze voor je op een rijtje:

  • De accu en het beschikbare werkgeheugen worden efficiënter gebruikt
  • Er is een ‘Immersive'-modus die knoppen, statusbalk en andere afleidende zaken verbergt
  • Multitasken verloopt sneller
  • Er is een ingebouwde optie om allerhande bestanden te printen
  • Content via wifi streamen verloopt gemakkelijker
  • Je kunt nu snel schakelen tussen een zeer nauwkeurige en energiezuinige locatie-instelling
  • Project Svelte laat Android ook op toestellen met minder krachtige hardware soepel draaien

Geschreven door Gijs Ettes

Techjournalist met een voorliefde voor gadgets, films, koffie en videogames. Schrijft dagelijks over de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobile en tech, maar heeft ook kaas gegeten van pr en social media. Wordt verdrietig van traag internet en haperende elektronica.

Bekijk profiel