Vodafone biedt gratis Gear Fit bij tweejarig Galaxy S5 abonnement

Vodafone biedt gratis Gear Fit bij tweejarig Galaxy S5 abonnement

Vodafone biedt sinds deze week een interessante actie. Consumenten die bij de provider een Galaxy S5 abonnement afsluiten, krijgen een gratis Gear Fit. Het sportaccessoire heeft een adviesprijs van 199 euro.

gratis Gear FitDe Gear Fit is dankzij de actie gratis te verkrijgen, maar wel zolang de voorraad strekt. De actie geldt alleen bij enkele tweejarige abonnementen in combinatie met de Galaxy S5.

Wanneer je kiest voor het Red-abonnement, betaal je 54 euro per maand en kun je onbeperkt bellen en sms’en. Ook krijg je 2GB aan data. De Red Super-abonnement kost 60 euro per maand en verdriedubbelt de hoeveelheid data. Ook met deze bundel kun je onbeperkt bellen en sms’en.

Gear Fit inmiddels verkrijgbaar

Het betreft vooralsnog een exclusieve actie van Vodafone. De gratis Gear Fit wordt niet direct meegeleverd met de Galaxy S5. Kopers moeten op de verpakking van de smartphone lezen hoe ze de wearable gratis bij Samsung kunnen aanvragen. Hoe lang de levertijd precies bedraagt, is door de provider niet bekendgemaakt.

De Gear Fit is overigens sinds 4 april verkrijgbaar. De slimme armband heeft een dun en licht ontwerp en kent een gebogen amoled-touchscreen waarop notificaties van smartphones zijn te lezen. De Gear Fit kan onder andere je hartslag weergeven, je stappen tellen en geeft tijdens het sporten motiverende boodschappen. Hij werkt samen met de S Health-app van Samsung.

Geschreven door Wouter Nijsen

Techjournalist uit Duiven die zich 24/7 bezighoudt met tech, games, films, series en alles daaromheen. Daarnaast groot liefhebber van voetbal.

Bekijk profiel