Sony Xperia Z1 Compact nu te bestellen in Nederland

Sony Xperia Z1 Compact nu te bestellen in Nederland

Het is vanaf vandaag mogelijk om de Sony Xperia Z1 Compact te bestellen in Nederland via T-Mobile. Het toestel wordt gratis aangeboden in combinatie met een 2-jarig abonnement.

Het is nu mogelijk om de Sony Xperia Z1 Compact te bestellen in combinatie met een abonnement van T-Mobile. Bij een 2-jarige verbintenis krijg je het toestel gratis en betaal je 44 euro voor 300 belminuten, onbeperkt sms'en en 2000MB aan data. Ben je door je databundel heen, dan kun je alsnog gebruikmaken van internet en bijvoorbeeld WhatsApp met een basissnelheid van 64Kbp/s.

Het is daarnaast mogelijk om de Sony Xperia Z1 Compact te bestellen in combinatie met een 1-jarig T-Mobile abonnement. Je betaalt dezelfde maandprijs en krijg dezelfde bundel, maar moet dan wel 369,95 euro bijbetalen voor het toestel. Voor beide abonnementen gelden eenmalige aansluitkosten van 30 euro. Als je nu bestelt ontvang je wel een gratis headset bij je telefoon.

Specificaties Sony Xperia Z1 Compact

De Xperia Z1 Compact is de kleinere en lichtere versie van de Xperia Z1, het huidige vlaggenschip van Sony. De telefoon heeft hetzelfde design, maar beschikt over een kleiner 4,3 inch-scherm met een 720p-resolutie.

Verder wordt de Compact aangedreven door een snelle 2,2GHz-quadcore-processor, 2GB aan werkgeheugen en 16GB opslaggeheugen dan kan worden uitgebreid met een micro-sd-kaartje. Ook beschikt de smartphone over een 20,7-megapixel-camera met een fysieke cameraknop.

Sony Xperia Z1 Compact bestellen

Bekijk de beste Xperia Z1 Compact aanbiedingen hieronder: