Nog snel de Galaxy S4 kopen? Je krijgt nu overal €100 retour!

Nog snel de Galaxy S4 kopen? Je krijgt nu overal €100 retour!

Wil je de Galaxy S4 kopen, maar wacht je tot het toestel eindelijk wat goedkoper verkrijgbaar wordt? Dan heb je geluk! Van 17 februari tot en met 30 maart ontvang je 100 euro retour bij aanschaf van het toestel. De voorwaarden voor deze actie kun je via deze link nalezen.

De Galaxy S4 is het snelst verkopende Samsung-toestel ooit. Het design van de smartphone, dat sterk lijkt op de Galaxy S3, is verbeterd en voelt stevig aan. Daarnaast is de S4 dunner en lichter dan zijn voorgangers en tegelijkertijd tjokvol features. Dankzij de 1,6GHz-quadcore-processor en 2GB aan werkgeheugen is de Galaxy S4 een bijzonder vlotte telefoon. Verder zorgen de uitstekende camera en hardwareprestaties, in combinatie met het mooie grote scherm en de degelijke batterijduur, voor de belangrijke pluspunten waar Samsung al langer hoge ogen mee gooit.

De Galaxy S4 kopen met korting

De Galaxy S4 kopen kan los en in combinatie met een abonnement. Bekijk de beste Galaxy S4 aanbiedingen via deze link.

Samsung Galaxy S4 in vogelvlucht:

De Galaxy S4 is voorzien van een 4,99 inch-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels, een 13-megapixel-camera en een Qualcomm Snapdragon 600 quadcore-processor die op een kloksnelheid van 1,6Ghz draait. Het toestel beschikt verder over 2GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslagruimte en een flinke 2600 mAh-accu.

  • 5 inch-super-amoled-scherm met een full-hd-resolutie
  • Geweldige batterijduur
  • Uitstekende hardwareprestaties
  • High-end smartphone voor de tech-liefhebber