Mooi meegenomen: Galaxy S5 kopers krijgen 400 euro aan gratis goodies!

Mooi meegenomen: Galaxy S5 kopers krijgen 400 euro aan gratis goodies!

11 april is het zover, dan vindt de Galaxy S5 release plaats en kun je het toestel eindelijk aanschaffen. De adviesprijs van het toestel bedraagt 699 euro en wie de S5 koopt krijgt voor ongeveer 400 euro aan apps en abonnementen gratis. Mooi meegenomen!

Het zijn met name apps en abonnementen op specfieke apps en het valt op dat het veel apps voor sporters of professionals zijn. Vormen die twee groepen de nieuwe doelgroep van Samsung? Het lijkt er wel op!

Bij de gratis apps kun je denken aan een jaar lang gratis Runkeeper Elite of de gezondheidsapp Lark, maar ook zes maanden gratis workout-app Skimble of fitnesstrackerapp Map My Fitness. Ook krijgen Galaxy S5 kopers zes maanden een gratis abonnement op The Wall Street Journal, één jaar Boomberg Businessweek, drie maanden gratis LinkedIn Premium en vijftig dollar aan kortingsbonnen bij PayPal.

Tevens krijg je voor een half jaar 50GB aan cloudopslag bij Box, drie maanden Evernote Premium en 3 maanden 1TB aan cloudopslag bij Bitcasa. De laatste cadeautjes van Samsung betreffen wat credits voor verschillende games, zoals Cut The Rope 2.

Specificaties Galaxy S5

De Galaxy S5 is het vlaggenschip van Samsung voor 2014. Het toptoestel volgt de mateloos populaire Galaxy S4 op die Samsung maart vorig jaar uitbracht. De Galaxy S5 heeft een 5,1 inch super-amoled full-hd-scherm met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels, Qualcomm Snapdragon 801 of Exynos 6-chip met een 2,5GHz quadcore-processor, 2GB aan werkgeheugen, 16/32GB aan opslagruimte en een 16 megapixel-camera waarmee video’s in 4K kunnen worden geschoten.

Wil je meer lezen over de Galaxy S5 release of het toestel alvast reserveren? Check dan deze pagina.

Geschreven door Gijs Ettes

Techjournalist met een voorliefde voor gadgets, films, koffie en videogames. Schrijft dagelijks over de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobile en tech, maar heeft ook kaas gegeten van pr en social media. Wordt verdrietig van traag internet en haperende elektronica.

Bekijk profiel