Tip: 100 euro cashback bij aanschaf Samsung Galaxy S7 Edge

Tip: 100 euro cashback bij aanschaf Samsung Galaxy S7 Edge

Tijdelijk kun je de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge met flinke korting in huis halen. Met Samsungs cashback-actie krijg je tot wel 100 euro retour als je deze maand één van de twee vlaggenschepen aanschaft.

Samsung Galaxy S7 cashback

Samsung is vandaag begonnen met de Samsung Upgrade Days, waarbij je tot en met 4 december met flinke korting een nieuwe smartphone kunt aanschaffen. Als je tijdens deze periode een Galaxy S7 aanschaft, dan krijg je 50 euro terug van het aankoopbedrag. Bij een Galaxy S7 Edge loopt dit bedrag op tot maar liefst 100 euro.

samsung-10

Om in aanmerking te komen voor de actie moet je wel aan een paar voorwaarden voldoen. Je moet één van de twee toestellen tijdens de actieperiode van 7 november tot en met 4 december bij één van de aangesloten winkels bestellen. Je vindt alle winkels terug op de website van Samsung, waar je ook je toestel kunt registreren.

Samsung Galaxy S7 aanbiedingen

Dankzij Samsungs actie wordt het een stuk goedkoper om de Galaxy S7 in huis te halen. Als je een losse Galaxy S7 bestelt, kun je de smartphone al voor zo’n 500 euro in huis halen. Een losse Galaxy S7 Edge is niet veel duurder: de gebogen variant van Samsungs vlaggenschip zakt hiermee naar zo’n 550 euro.

Heb je liever één van deze toestellen met een abonnement? In de prijsvergelijker van zustersite Android Planet vind je de beste deals voor zowel een Galaxy S7-abonnement als een abonnement met Galaxy S7 Edge. Ook als je een abonnement afsluit geldt de cashback-actie, zelfs als je het toestel gratis krijgt bij je abonnement.

Meer over de Galaxy S7

Ondanks dat de Galaxy S7 aan het begin van het jaar al uitkwam is het nog altijd één van de beste Android-smartphones van het moment. De 12 megapixel-camera met dual pixel-technologie kan nog altijd concurreren met nieuwere toestellen, zelfs in omstandigheden met weinig licht. Bovendien is de Exynos-processor onder de motorkap één van de snelste smartphonechips tot nu toe.

Geschreven door Rick van der Veer

Techjournalist, geboren en getogen in Nijmegen. Groot fan van Android, smartphones en technologie, maar duikt ook net zo graag in de wereld van games.

Bekijk profiel