Tweetal goedkope Aldi-telefoons vanaf vandaag verkrijgbaar

Tweetal goedkope Aldi-telefoons vanaf vandaag verkrijgbaar

Vanaf vandaag zijn er weer een tweetal goedkope Aldi-telefoons verkrijgbaar. Het betreft een smartphone met Android en een candybarmodel zonder Android, beide afkomstig van fabrikant Wolfgang.

Aldi-telefoons WolfgangDe simlockvrije Wolfgang AT-B26D is een candybartelefoon zonder Android, maar met dualsim-ondersteuning. Daarnaast kun je er een micro-sd-kaartje in doen en beschikt het toestel over een 2100 mAh-accu, een klein kleurenscherm (320 bij 240 pixels), bluetooth en een vga-camera. Verder is er 512MB aan werkgeheugen en een 260MHz-singlecore-processor aan boord. De adviesprijs van de telefoon bedraagt 49,99 euro.

Het andere Aldi-toestel, de Wolfgang AT-AS45qHD draait wél op Android (Android 4.2) en bevat aanzienlijk meer functies dan AT-B26D. Het toestel heeft een 1,2GHz-quadcore-processor (MediaTek MT6589), 1GB aan werkgeheugen en 4GB aan uitbreidbare opslagruimte. Een geheugenkaartje met 8GB wordt meegeleverd, alsmede een beschermhoes voor het toestel. De adviesprijs bedraagt 199 euro, ongeveer net zoveel als die van de Moto G van Motorola.

De Aldi-telefoon beschikt tevens over een 4,5 inch-scherm met een resolutie van 960 bij 450 pixels, twee camera's met 8 en 3 megapixel, een 2050 mAh-accu en dualsim-ondersteuning. De telefoon meet 131 bij 67 bij 10,5 millimeter en weegt inclusief accu 158 gram. Bekijk voor meer informatie de website van Aldi.

Geschreven door Redactie

De redactie van Smartphone.nl houdt je op de hoogte van het laatste nieuws en laat je met praktische tips zien hoe je het meeste uit je smartphone haalt. Vragen? Neem contact met ons op!

Bekijk profiel