Eerste Nederlandse Google Glass videoreview verschenen

Eerste Nederlandse Google Glass videoreview verschenen

Onlangs is de eerste Nederlandstalige Google Glass videoreview verschenen, die uitlicht hoe de slimme bril van Google precies in de praktijk werkt.

Google Glass: de toekomst van draagbare technologie

Google Glass is een van de meest interessante producten van Google van de afgelopen tijd. Deze draagbare computer in de vorm van een bril projecteert allerhande meldingen en informatie op een klein display voor je ogen. Glass is een verlengstuk van je smartphone en kan ook gebruikt worden om te navigeren, foto's en video's te schieten en muziek te luisteren.

Google Glass bedien je door middel van (vooralsnog Engelstalige) spraakcommando's of door met je vinger op de touchpad op het montuur te tikken en vegen. Zo kun je ook het weer raadplegen, agenda-afspraken bekijken en multimedia delen met je Google-contacten. Momenteel is de slimme bril nog niet te koop in Nederland en België, maar je kunt jezelf wel als geïnteresseerde aanmelden via de registratiepagina van Google.

Benieuwd hoe Google Glass in de praktijk en in Nederland functioneert? AndroidPlanet heeft een Nederlandstalige Google Glass videoreview gemaakt, waarin precies wordt getoond wat je kunt verwachten van deze interessante gadget. Het filmpje bekijk je hieronder of via deze link.

Geschreven door Gijs Ettes

Techjournalist met een voorliefde voor gadgets, films, koffie en videogames. Schrijft dagelijks over de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobile en tech, maar heeft ook kaas gegeten van pr en social media. Wordt verdrietig van traag internet en haperende elektronica.

Bekijk profiel