iOS 7 downloaden kan vanaf vandaag, waarschijnlijk om 19 uur

iOS 7 downloaden kan vanaf vandaag, waarschijnlijk om 19 uur

Woensdag 18 september staat in het teken van iOS 7 voor veel iPhone-liefhebbers. iOS 7 downloaden is vanaf die avond namelijk mogelijk.

De meeste mensen zien de vermelding van de iOS 7-update vanzelf wel op hun iPhone verschijnen. Als je echter op dit bericht hebt geklikt, is het waarschijnlijk dat jij niet over zoveel geduld beschikt. We hebben dan goed en slecht nieuws voor je: hoogstwaarschijnlijk is iOS 7 vanaf 7 uur ‘s avonds te downloaden, maar de servers van Apple zullen vanaf dat moment rood gloeien van al het verkeer dat hun kant op komt.

Je kunt er dus voor kiezen om meteen zo vaak mogelijk naar updates te zoeken op je iPhone 4, iPhone 4S of iPhone 5; je kunt echter ook beslissen om even een dagje te wachten. De iOS 7-download zal namelijk wel even duren, en met stabiele, niet overbelaste servers gaat alles natuurlijk soepeler dan het vanavond zal gaan als de hele wereld erop duikt. Maar, met wat geduld kan iOS 7 downloaden vanavond natuurlijk wel!

Bereid je voor op de iOS 7-installatie

Zusterssite iPhoned heeft in ieder geval een handige to-do-list voor iOS 7 installeren gemaakt voor alles waar je rekening mee moet houden bij de overstap naar iOS 7. De update is namelijk een grote verandering voor je iPhone, die ervoor kan zorgen dat je je apps en andere gegevens kwijt kunt raken. Een backup maken is daarom een eerste verstandige stap.

ios 7 installeren

Lees alvast alles over iOS 7

Als je daarnaast alvast van alles wat iOS 7 naar je iPhone brengt op de hoogte wilt zijn, kan het zeker geen kwaad om onze iOS 7 Review te lezen. Daarin doen we alle grote veranderingen uitgebreid uit de doeken en bepalen we uiteraard wat wij de beste en minst interessante vernieuwingen vinden. Zeker een kijkje waard als je je verveelt tot vanavond 7 uur!

Geschreven door Lars Paymans

Techjournalist uit Breda. Schrijft het liefst over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van tech, smartphones en videogames. Regelmatig in een concertzaal te vinden. Koestert zijn iPod Classic.

Bekijk profiel