Video: Alles over iOS 7

Video: Alles over iOS 7

De upgrade naar iOS 7 verandert veel aan je iPhone en andere Apple-apparaten. De look die we al sinds de introductie van de iPhone kennen, is grondig aangepast en verschillende functies waar Apple-gebruikers al jaren om zeuren, zijn eindelijk toegevoegd. Deze video legt alle verandering uit.

iOS 7 komt in het najaar pas naar je iPhone en iPad toe. Dit is niet ongebruikelijk voor Apple, want ontwikkelaars van apps moeten eerst de tijd krijgen om aan de nieuwe versie van iOS te wennen. Hun apps moeten daarnaast op sommige punten worden aangepast. De icoontjes zijn bijvoorbeeld iets ronder geworden, waardoor sommige hoekjes nu wat lelijker ogen bij enkele applicaties.

iOS 7 komt naar de iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPad 2 en nieuwer, iPad Mini en de vijfde generatie iPod Touch. In dat uitgebreide artikel staan alle vernieuwingen en verbeteringen overzichtelijk op een rij.

Lees op iPhoned alles over iOS 7.

Geschreven door Gijs Ettes

Techjournalist met een voorliefde voor gadgets, films, koffie en videogames. Schrijft dagelijks over de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobile en tech, maar heeft ook kaas gegeten van pr en social media. Wordt verdrietig van traag internet en haperende elektronica.

Bekijk profiel