iOS 7 Review: alsof je een nieuwe iPhone hebt

iOS 7 Review: alsof je een nieuwe iPhone hebt

iOS 7 werd op 10 juni aangekondigd en verscheen al snel als bèta voor ontwikkelaars. Vanaf 18 september kan iedereen aan de slag met het verfriste uiterlijk van Apples besturingssysteem. Hoe blij mag je daar als iPhone-bezitter mee zijn? Zustersite iPhoned verklapt in de iOS 7 Review alvast: enorm!

In de iOS 7 Review behandelen we stap voor stap wat allemaal nieuw is in iOS 7, met handig begeleidend beeldmateriaal en onze mening over de toegevoegde waarde van die vernieuwingen en verbeteringen. Daarbij beginnen natuurlijk met wat de meeste iPhone-gebruikers direct in het oog springt: het compleet vernieuwde uiterlijk van iOS.

Conclusie iOS 7 Review: iPhone-update is een must

Door alle bovengenoemde veranderingen kunnen we in deze iOS 7 Review niet anders concluderen dat iOS 7 een must is als je een liefhebber bent van iPhones en andere Apple-producten. Op vele punten is Apples mobiele besturingssysteem namelijk zo verbeterd dat iOS 6 erg incompleet en lomp gaat aanvoelen. iOS 6 liep sowieso al een wat achter op rivaal Android op het gebied van functionaliteit, een probleem dat de medewerkers van Apple nu toch wel uitstekend hebben verholpen.

Als je alles wilt weten over iOS 7, en waarom het jouw iPhone compleet vernieuwd, lees dan snel de volledige iOS 7 Review.

Apples nieuwe besturingssysteem in beeld

http://www.youtube.com/watch?v=F0ErUMeT7uE

Geschreven door Rick van der Veer

Techjournalist, geboren en getogen in Nijmegen. Groot fan van Android, smartphones en technologie, maar duikt ook net zo graag in de wereld van games.

Bekijk profiel