iPhone 11 en 11 Pro (Max) nu te reserveren in Nederland: vind de beste prijzen

iPhone 11 en 11 Pro (Max) nu te reserveren in Nederland: vind de beste prijzen

Het is zover: vanaf nu kun je de iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max en iPhone 11 reserveren in Nederland. In dit artikel zetten we de beste prijzen voor je op een rij.

Pre-order iPhone 11, 11 Pro en 11 Pro Max gestart in Nederland

Iets later dan we van Apple gewend zijn ging de pre-order van de 2019 iPhones stipt om 14:00 uur van start. In tegenstelling tot vorig jaar hoeven we niet langer te wachten om de opvolger van de iPhone XR te bestellen: alle drie de toestellen zijn vanaf nu beschikbaar om te reserveren. Plaats zo snel mogelijk een pre-order om volgende week vrijdag op 20 september het toestel al geleverd te krijgen.

iPhone 11 reserveren

Ben je op zoek naar een iPhone 11 Pro of iPhone 11 met abonnement of heb je liever een los toestel? Op de website van Apple en via onderstaande Nederlandse partijen is de pre-order zojuist van start gegaan. Kijk altijd goed naar de levertijd en de prijs, die kan per aanbieder namelijk verschillen. Naarmate de tijd verstrijkt zal de voorraad mogelijk opraken, waardoor je bij een winkel mogelijk sneller het toestel geleverd krijgt dan bij de ander. De eerste exemplaren worden op 20 september geleverd.

iPhone 11 met abonnement bestellen:

→ Vergelijk alle iPhone 11 abonnementen

iPhone 11 los bestellen (vanaf prijs: 809 euro):

→ Vergelijk alle iPhone 11 los toestel prijzen

iPhone 11 Pro met abonnement bestellen:

→ Vergelijk alle iPhone 11 Pro abonnementen

iPhone 11 Pro los bestellen (vanaf prijs: 1159 euro):

→ Vergelijk alle iPhone 11 Pro los toestel prijzen

iPhone 11 Pro Max met abonnement bestellen:

→ Vergelijk alle iPhone 11 Pro Max abonnementen

iPhone 11 Pro Max los bestellen (vanaf prijs: 1259 euro):

→ Vergelijk alle iPhone 11 Pro Max los toestel prijzen

Apple Watch Series 5 reserveren in Nederland

Ook de Apple Watch Series 5 is inmiddels in Nederland verkrijgbaar. De nieuwe Apple Watch heeft voor het eerst een scherm dat altijd aan staat, zodat je niet meer je pols hoeft te draaien om de tijd af te lezen. In het onderstaande overzicht staan de verschillende aanbieders waar het horloge beschikbaar is op een rij.

→ Apple Watch Series 5 kopen

Unieke features van de iPhone 11 en 11 Pro (Max)

De iPhone 11 en iPhone 11 Pro (Max) zijn echte camera-smartphones. Tijdens de presentatie nam Apple uitgebreid de tijd om de nieuwe camera’s te demonstreren. Zo hebben de drie toestellen een nieuwe nachtmodus, die fotografie in het donker veel beter maakt. Daarnaast heeft de iPhone 11 een dubbele cameralens en hebben de 11 Pro en Pro Max voor het eerst een driedubbele lens.

Andere verbeteringen zien we terug in de sterk verbeterde accuduur en de nieuwe A13-chip die de prestaties wederom naar een hoger niveau tilt. Het design blijft grotendeels hetzelfde ten opzichte van vorig jaar, maar door de cameralens, nieuwe kleuren en matte afwerking van de iPhone 11 Pro hebben de toestellen toch hun eigen gezicht.

Je hebt bij de drie iPhones de keuze uit drie soorten opslagcapaciteiten. De iPhone 11 is beschikbaar met 64GB, 128GB en 256GB aan geheugen. De iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max verschijnt als 64GB, 256GB en 512GB geheugen.

Geschreven door Lars Paymans

Techjournalist uit Breda. Schrijft het liefst over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van tech, smartphones en videogames. Regelmatig in een concertzaal te vinden. Koestert zijn iPod Classic.

Bekijk profiel