Singles Day 2019: dit zijn de leukste aanbiedingen op een rijtje

Singles Day 2019: dit zijn de leukste aanbiedingen op een rijtje

Aankomende maandag is het Singles Day 2019 in Nederland en dat betekent dat je bij veel webwinkels kunt profiteren van forse kortingen. Op zoek naar een leuke deal? We hebben de beste aanbiedingen voor je verzameld en op een rijtje gezet.

Singles Day 2019 in Nederland

Je zult het je waarschijnlijk afvragen: wat is Singles Day? Singles Day is een van oorsprong Chinese feestdag die de afgelopen jaren naar Nederland is overgewaaid. Je kunt het zien als een soort Valentijnsdag voor vrijgezellen, waarbij je dus jezelf trakteert op iets leuks. De dag vindt eigenlijk alleen op 11 november plaats, maar veel winkels bieden al eerder kortingen op allerlei producten.

Veel elektronicawinkels springen in op Singles Day en maken Android-smartphones, tablets, smartwatches en allerlei andere gadgets tijdelijk goedkoper. Smartphone.nl helpt je een handje en zet de beste deals voor je op een rijtje. Hieronder zie je per webwinkel een overzicht van de deals waarvan je kunt profiteren. Lees gauw verder!

MediaMarkt Singles Day

Bij MediaMarkt kun je van 8 tot en met 11 november profiteren van Singles Day-deals. De winkels verkoopt bijvoorbeeld de populaire Samsung Galaxy A40 voor minder, maar heeft ook laptops en bluetooth-speakers in de aanbieding. Check de links hieronder om naar de aanbiedingen te gaan.

Singles Day bij MediaMarkt Scherpe deals op smartphones en meer!
Alle MediaMarkt aanbiedingen>>

 

Bol.com Singles Day

Bol.com pakt het groots aan en geeft kortingen op veel verschillende producten. Zo zijn verschillende Android-tablets tijdelijk voor minder te koop, maar kun je ook terecht voor hoogwaardige headsets en e-readers. Verder is de Google Home in de aanbieding en kun je besparen op hoesjes voor je smartphone. Hieronder zetten we de tofste deals voor je onder elkaar.

Singles Day bij Bol.com De beste deals voor jezelf!
Alle Bol.com aanbiedingen>>

 

T-Mobile Singles Day

Ook T-Mobile heeft dit jaar een Singles Day-aanbieding. Op de Oppo Reno Z ontvang je nu 228 euro korting.

Singles Day bij T-Mobile Oppo Reno Z nu met 228 euro korting
Alle T-Mobile aanbiedingen>>

 

Singles Day bij BCC

Ook bij BCC zijn van 8 tot en met 11 november Singles Day-kortingen te vinden. De precieze aanbiedingen moeten nog worden aangekondigd. Zodra deze deals bekend zijn, voegen we deze toe aan dit artikel. Je kunt al wel kijken op de algemene Singles Day-pagina van BCC.

Singles Day bij BCC Tot 30% korting!
Alle BCC aanbiedingen>>

 

Cashback-acties van Expert

Bij Expert zijn diverse cashback-acties. Je kunt hier alle cashback-acties van Expert bekijken. Er is van alles afgeprijsd, zoals Android-tablets, televisies en Chromebooks. Check de links hieronder voor meer informatie.

Singles Day bij Bijenkorf

Ook de Bijenkorf zal dit jaar inspelen op Singles Day. De acties zijn nog niet allemaal bekend. Check de link hieronder voor de algemene Singles Day-pagina van Bijenkorf. Zodra er meer deals beschikbaar zijn, dan werken we dit artikel natuurlijk bij.

Singles Day bij Alibaba

Bij Alibaba zijn er van 4 november tot en met 17 november verschillende kortingen vanwege Singles Day. Gebruik de code ALI111 voor extra korting. De deals lopen behoorlijk uiteen, dus check gauw de link hieronder.

Alle Singles Day-acties Alibaba.

Coolblue

Ook Coolblue heeft diverse aanbiedingen dit weekend lopen. Zo zijn de populaire Samsung Galaxy A50 en Galaxy A70 in de aanbieding, zodat je ze kunt scoren voor een mooi prijsje. Ook de handzame Galaxy S10e, diverse Nokia-smartphones en Sony Xperia 5 kun je tijdelijk voor minder in huis halen.

Aanbiedingen van Coolblue Leuke kortingen op diverse elektronica
Coolblue aanbiedingen>>

Geschreven door Redactie

De redactie van Smartphone.nl houdt je op de hoogte van het laatste nieuws en laat je met praktische tips zien hoe je het meeste uit je smartphone haalt. Vragen? Neem contact met ons op!

Bekijk profiel