Kabelbedrijf Ziggo komt met sim only-abonnementen

Kabelbedrijf Ziggo komt met sim only-abonnementen

Kabelbedrijf Ziggo heeft maandagochtend bekendgemaakt dat het met twee sim only-abonnementen komt, die goedkoper zijn voor gebruikers van de kabelaar zelf.

Het gaat om 10 euro bij deze korting voor Ziggo-klanten. Het sim only-abonnement Mobiel Heel Veel geeft je 300 minuten en 1000MB, met een snelheid van 14,4Mbps. Dit kost je als Ziggo-klant 15 euro per maand, als niet-gebruiker 25 euro. Alle contracten zijn maandelijks opzegbaar.

Mobiel Héééél Veel geeft je 600 minuten en 2000MB. Klanten betalen wederom 10 euro minder: 30 euro per maand in plaats van 40 euro. Sms'jes gaan bij beide bundels overigens van je belminuten af, iets wat veel aanbieders tegenwoordig niet meer doen.

Ziggo opereert vanaf Vodafone-netwerk

Ziggo is een virtuele provider, maar wil nog niet zeggen op wiens netwerk het opereert vanwege ‘contractuele verplichtingen'. Volgens Tweakers is echter eerder al gebleken dat het hierbij om Vodafone gaat.

Momenteel biedt Ziggo nog geen ondersteuning voor 4g, maar dat kan in de toekomst wellicht nog komen. Als klant van Ziggo's mobiele diensten krijg je ook toegang tot de zogeheten Ziggospots. Dit zijn modems van andere klanten die je gratis toegang bieden tot wifi.

Bekijk ons sim only-overzicht als je een goed beeld wilt van wat er momenteel allemaal te krijgen is voor ieder prijspunt.

Geschreven door Lars Paymans

Techjournalist uit Breda. Schrijft het liefst over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van tech, smartphones en videogames. Regelmatig in een concertzaal te vinden. Koestert zijn iPod Classic.

Bekijk profiel