Apple-weekend bij MediaMarkt: korting op allerlei Apple-producten

Apple-weekend bij MediaMarkt: korting op allerlei Apple-producten

Als je van plan was om een iPad, iPhone, Apple Watch of MacBook aan te schaffen, kun je dit weekend voordelig je kans grijpen. MediaMarkt geeft van donderdag 14 tot en met zondag 17 maart korting op allerlei Apple-producten. Dit zijn de beste deals van dit Apple-weekend.

MediaMarkt Apple-weekend: de beste deals

Vanaf donderdag (14 maart) tot en met zondag 17 maart staat MediaMarkt in het teken van Apple-producten. Tijdens dit lange weekend biedt de winkel allerlei tijdelijke kortingen aan voor Apple-fans.

Op Smartphone.nl hebben we een handig lijstje gemaakt van alle Apple-deals die de komende vier dagen beschikbaar zijn. Ook hebben we een overzicht met handige accessoires voor je iPhone.

Apple producten met kortingen

Naast al deze scherp geprijsde Apple-producten, kun je tijdelijk ook profiteren van korting op allerlei Belkin-accessoires voor je iPhone. Denk bijvoorbeeld aan een extra lange oplaadkabel of een powerbank. De actie loopt tot en met zondag, maar zoals altijd hanteert MediaMarkt een op=op-regeling. Wacht dus niet te lang met iets te bestellen wat je sowieso wil kopen.

Geschreven door Florence Peeters

Techjournalist uit Cuijk. Spitst oren voor smartphones, innovatie en big data in alle vormen. Wordt ook gelukkig van sport, reizen en muziek.

Bekijk profiel