MediaMarkt btw-vrije dagen: veel korting op smartphones

MediaMarkt btw-vrije dagen: veel korting op smartphones

Tot en met aanstaande zondag 1 februari (22.00 uur) kun je bij MediaMarkt terecht voor flinke kortingen op (elektronische) producten. Dankzij de MediaMarkt btw-vrije dagen zijn ook veel smartphones afgeprijsd.

MediaMarkt btw-actie

De komende dagen zal de btw-actie maar liefst 1 miljoen bezoekers trekken, zo verwacht MediaMarkt. Wil je dus gebruikmaken van de korting en bijvoorbeeld een nieuwe smartphone of tablet aanschaffen, dan moet je er snel bij zijn. Het is de tiende keer dat MediaMarkt de actie organiseert, waaraan dit jaar ook 46 winkels meedoen. In 2014 waren dat er nog 33.

Je krijgt dankzij de btw-actie onder meer 17,36 procent korting op smartphones, smartwatches, tablets, tv's, games, films en muziek. Ook geeft MediaMarkt korting op pc's, huishoudelijke apparaten en audio-apparatuur (meer info).

De top 10 aanbiedingen van MediaMarkt

 1. Samsung Galaxy S5 Mini: nu slechts €272,62
 2. Motorola Moto E: nu slechts €85,97
 3. Motorola Moto G 4G: nu slechts €148,86
 4. LG G3 32GB: nu slechts €418,89
 5. Motorola Nexus 6: nu slechts €499,25
 6. Samsung Galaxy S4 Value Edition: nu slechts €280,88
 7. Motorola Moto 360: nu slechts €205,77
 8. Samsung Galaxy Y: nu slechts €49,49
 9. Samsung Galaxy Tab4: nu slechts €198,24
 10. LG G Watch R: nu slechts €219,-

https://www.youtube.com/watch?v=32GrXdjZ5tM

Over de kortingsactie en de voordelen die deze biedt, zegt MediaMarkt het volgende:

De wettelijke btw blijft gehandhaafd, dus ook op de aankopen gekocht tijdens deze actie. Het op de kassabon vermelde btw-bedrag is inbegrepen in de actieverkoopprijs. Het voordeel is 17,36% op de reguliere verkoopprijs inclusief btw. Indien een deelnemend artikel is uitverkocht kan er geen reservering gedaan worden, op=op.

Uitzonderingen

Wil je een iPhone of iPad aanschaffen tijdens de MediaMarkt btw-actie, dan heb je dit jaar helaas pech. Voor Apple-producten geldt geen korting. Ook de producten hieronder zijn uitgesloten van deelname:

 • Alle accessoires (zoals verlichting, batterijen, gsm- & computeraccessoires, domotica, beveiliging, rookmelders, kabels, inkt, opslag; bijv. harde schijven, USB, SSD en (micro)SD-kaarten etc.)
 • Gamingaccessoires
 • Consolehardware
 • Computersoftware
 • Speelgoed, boeken & spellen
 • Prepaidkaarten, prepaidpakketten en abonnementen
 • Power Service en verzekeringen
 • Giftcards en tegoedkaarten

Check hier alle aanbiedingen tijdens MediaMarkt btw-vrije dagen

Geschreven door Gijs Ettes

Techjournalist met een voorliefde voor gadgets, films, koffie en videogames. Schrijft dagelijks over de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobile en tech, maar heeft ook kaas gegeten van pr en social media. Wordt verdrietig van traag internet en haperende elektronica.

Bekijk profiel