Overzicht: de beste smartphone-aanbiedingen van de MediaMarkt-actie

Overzicht: de beste smartphone-aanbiedingen van de MediaMarkt-actie

Tot en met zondag krijg je bij MediaMarkt 20 procent korting op (bijna) alles! Zoek je een nieuwe smartphone, een betaalbare Android-tablet of de beste gadgets voor weinig geld? Wij hebben de beste MediaMarkt-aanbiedingen voor je verzameld.

MediaMarkt-korting 2019: de beste aanbiedingen

MediaMarkt viert feest! De bekende elektronicaketen bestaat twintig jaar, en dus trakteren ze met 20% korting op bijna alles! De afgelopen dagen kreeg je al korting op witgoed, koptelefoons en televisies, maar dit weekend is zowat het hele assortiment van MediaMarkt in de aanbieding.

Vroeger vonden in januari altijd de MediaMarkt BTW-dagen plaats. Die gaan dit jaar helaas niet door, maar met deze actie pak je nog altijd heel veel voordeel. Smartphones, tablets, smart home-producten en accessoires zijn allemaal 20% afgeprijsd. Een handjevol producten valt helaas buiten de boot, waaronder games, films, muziek en alles van Apple. Wees er wel snel bij, want de aanbiedingen zijn maar tot en met zondag 27 januari beschikbaar. Bovendien: op is op, dus wacht niet te lang!

Samsung

Koop je een Samsung-smartphone, dan krijg je dit weekend eigenlijk dubbele korting. Je krijgt namelijk niet alleen 20% korting van MediaMarkt, er loopt ook nog een cashback-actie waarmee je 100 euro extra terug krijgt op enkele populaire Samsung-smartphones. Daardoor betaal je in feite nog maar minder dan 400 euro voor de Galaxy S9!

Huawei

Bij Huawei stunten ze ook met de prijzen, want de Chinese fabrikant geeft ook flinke cashbackkortingen. De precieze prijsverlagingen hangen af van het toestel dat je kiest. Zo krijg je 50 euro terug op de Huawei P20, en liefst 125 euro op de Mate 20 Pro en P20 Pro. Je moet alleen je toestel na aankoop even registreren bij Huawei. En daar komt de 20% korting van MediaMarkt dus nog eens bij! De complete kortingen zijn als volgt.

Meer goedkope smartphones

De smartphones van Nokia en Motorola zijn natuurlijk al erg goedkoop, waardoor je niet héél veel extra bespaart. Maar we zijn en blijven natuurlijk Nederlanders, en dan telt elke euro. Neem bijvoorbeeld de vrij Nokia 7.1. Met de korting van MediaMarkt én een tijdelijke cashback-actie betaal je daarvoor ruim honderd euro minder dan de adviesprijs. Dan heb je voor minder dan 250 euro een hele goede smartphone met uitgebreide ondersteuning, snelle software en goede camera in huis!

Philips hue

Bouw een smart home met Google Home

Zoek je nog een Google Home of Home Mini? Ook die zijn dit weekend flink afgeprijsd. De slimme speakers van Google gebruik je om alle apparaten in huis aan te sturen, om allerlei vragen te stellen of om naar je favoriete muziek te luisteren. Wil je je huis omtoveren tot een smart home, dan verkoopt MediaMarkt tevens een pakket met een Google Home erbij.

Wees er wel snel bij, want de aanbiedingen zijn maar tot en met zondag 27 januari beschikbaar. Bovendien: op is op, dus wacht niet te lang!

Geschreven door Thomas Haenen

Techjournalist uit Nijmegen. Afgestudeerd als Amerikanist, maar duikt met enthousiasme in de wereld van smartphones en tablets. Kan je ook alles vertellen over literatuur en Theodore Roosevelt.

Bekijk profiel