Dit zijn de beste hoesjes voor de Samsung Galaxy S20-serie (ADV)

Dit zijn de beste hoesjes voor de Samsung Galaxy S20-serie (ADV)

Heb je één van de nieuwe smartphones in de Samsung Galaxy S20-serie besteld? Dan kan je waarschijnlijk niet wachten tot je ‘m echt in je handen hebt. Het is wel belangrijk om zo’n grote aankoop goed te beschermen. Bij Smartphonehoesjes.nl vind je de beste en goedkoopste hoesjes voor je nieuwe Galaxy S20, S20 Plus of S20 Ultra.

Samsung Led View Cover

Deze officiële Samsung Led View Cover zorgt voor een luxe uitstraling. Door de opvallende led-sensoren bekijk je bovendien de meldingen die je binnenkrijgt op je smartphone. De sensoren worden door aanraking geactiveerd en kun je naar wens aanpassen. De Led Cover is verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw, wit en roze.

Bestel hieronder het juiste formaat van de Led Cover voor 69,95 euro.

→ Bestel de Samsung Led View Cover (Galaxy S20)
→ Bestel de Samsung Led View Cover (Galaxy S20 Plus)

Samsung Clear View Booktype

Deze case is van stevig kunststof materiaal. Je kunt de belangrijkste meldingen – zoals je berichten, tijd en accupercentage – in de gaten houden, dankzij het transparante deel van de hoes. Deze cover is verkrijgbaar in zwart, blauw, wit en roze.

Is dit hét hoesje voor jouw Galaxy S20 of S20 Plus? Bestel hem voor 59,95 euro.

→ Bestel de Samsung Clear View Booktype (Galaxy S20)
→ Bestel de Samsung Clear View Booktype (Galaxy S20 Plus)

Lederen booktype Selencia

Op zoek naar een wat goedkopere variant of voor een hoes die geschikt is voor de S20 Ultra? Smartphonehoesjes.nl heeft diverse stijlvolle hoesjes in het assortiment voor een fijne prijs.

Geef je Samsung een echt lederen hoes voor een strak en stijlvol uiterlijk. Deze hoes heeft ruimte voor je pasjes en briefgeld, zodat je alles direct bij de hand hebt.

→ Bestellen voor de Galaxy S20 (24,95 euro)
→ Bestellen voor de Galaxy S20 Plus (24,95 euro)
→ Bestellen voor de Galaxy S20 Ultra (24,95 euro)

Luxe booktype iMoshion

Bescherm je telefoon met deze nette hoes die je eenvoudig dichtklapt met een magneetsluiting. Deze Luxe Booktype van iMoshion is gemaakt van goede kwaliteit kunstleder. Ook deze hoes biedt ruimte voor je pasjes en briefgeld en is beschikbaar in diverse kleuren.

→ Bestellen voor de Galaxy S20 (14,95 euro)
→ Bestellen voor de Galaxy S20 Plus (14,95 euro)
→ Bestellen voor de Galaxy S20 Ultra (14,95 euro)

Design Backcover

Toch liever een wat opvallender design? Voor 12,95 euro geef jij je nieuwe toestel een frisse uitstraling met deze Design Backcover. Er zijn verschillende designs beschikbaar. Dit hoesje is gemaakt van zacht siliconen materiaal en heeft een een schokabsorberende werking.

Kies je favoriete design voor de S20, S20 Plus of S20 Ultra hieronder:

→ Bestel een Design Backcover (Galaxy S20)
→ Bestel een Design Backcover (Galaxy S20 Plus)
→ Bestel een Design Backcover (Galaxy S20 Ultra)

Screenprotector

Wil je 100 procent zeker zijn dat je nieuwe telefoon helemaal gaaf blijft? Dan kun je ervoor kiezen om naast een hoesje ook een screenprotector aan te schaffen. Bij hoesjes die geen bescherming voor het scherm bieden, is dit zeker het overwegen waard. Voor 14,95 euro heb je een goede screenprotector in huis en weet je zeker dat het scherm vrij blijft van krasjes.

Mocht je een hoesje juist te overdreven vinden, dan is het aanschaffen van een screenprotector zeker aan te raden. Ook als je voorzichtig met je toestel omgaat, ga je deze waarschijnlijk wel intensief gebruiken. Een screenprotector zorgt ervoor dat je gebruiksschade aan het scherm beperkt.

→ Bestel een screenprotector (Galaxy S20)
→ Bestel een screenprotector (Galaxy S20 Plus)
→ Bestel een screenprotector (Galaxy S20 Ultra)

Alle hoesjes

Nog geen hoesje gevonden dat echt bij jou past? Neem dan zelf nog een kijkje bij alle hoesjes voor de Galaxy S20, Galaxy S20 Plus of Galaxy S20 Ultra!