CyberGhost VPN: veilig anoniem online surfen en betalen (ADV)

CyberGhost VPN: veilig anoniem online surfen en betalen (ADV)

Een VPN gebruiken heeft allerlei voordelen. Zo kun je echt anoniem het internet op, voordeliger winkelen en meer. CyberGhost VPN is één van de bekendere diensten die dit mogelijk maakt.

Blijf veilig en anoniem op het internet

VPN staat voor Virtual Private Network. Het stuurt al jouw internetverkeer naar een externe server, die jouw IP-adres en andere gevoelige informatie anoniem maakt. Zelfs als websites jouw adres proberen te achterhalen, komen ze enkel bij de server terecht en niet bij jou. Daarnaast voegt CyberGhost VPN een extra encryptielaag toe, die jouw verkeer versleutelt en daardoor je privacy nog beter waarborgt.

Niet alleen is dit goed voor je privacy, er zitten ook ‘leuke’ kanten aan. Zo kun je vaak wat voordeliger shoppen, omdat websites niet weten dat je een terugkerende bezoeker bent. Daarnaast kun je gebruikmaken van het complete aanbod van Netflix, dat in andere landen veel uitgebreider is dan in Nederland.

Door een server in een ander land aan te klikken via je VPN, krijg je talloze films en series extra om te bekijken. Hetzelfde geldt voor sportevenementen die alleen in bepaalde landen te bekijken zijn en zo toch voor jou toegankelijk worden. Ook zijn er games die een geo-block hebben en daardoor niet in Nederland speelbaar zijn.

Maak je online betalingen extra veilig

Online bankieren wordt steeds populairder, en hoewel banken en websites hun best doen om deze betalingen zo veilig mogelijk te maken, kan het geen kwaad om zelf extra maatregelen te nemen.

Terwijl jij op zoek gaat naar je volgende aankoop, verzamelen websites namelijk graag persoonlijke info als je naam, telefoonnummer, interesses en meer. Allemaal waardevolle informatie die in de verkeerde handen kan vallen. Zodra dit gebeurt, is je bankrekening gevoelig voor inbraak en kunnen mensen er vandoor gaan met jouw identiteit, met alle gevolgen van dien.

Zeker als je op openbare wifi-netwerken zit, is het daarom aan te raden om een VPN te gebruiken. Door CyberGhost VPN te activeren, is al je internetverkeer met encryptie beveiligd. Zo is je IP-adres afgeschermd en wordt een extra laag toegevoegd, waardoor jij anoniem kunt blijven. Bovendien logt de dienst geen bestanden, zodat jouw identiteit ook voor het bedrijf zelf niet bekend wordt.

Een bijkomend voordeel hiervan is dat websites niet weten waar je vandaan komt. Veel hotel-, vakantie- en vliegticket-websites gebruiken die info om de prijzen stiekem te verhogen, waardoor je bijvoorbeeld meer betaalt in Nederland dan in de Verenigde Staten voor precies dezelfde hotelkamer. Door met CyberGhost VPN een server in de VS te kiezen, kun je deze marketingtruc omzeilen.

Meer over CyberGhost VPN

CyberGhost VPN is een VPN-dienst die al vijftien jaar bestaat en inmiddels meer dan 30 miljoen gebruikers wereldwijd heeft. De dienst heeft meer dan 6100 VPN-servers, die verspreid zijn over 90 verschillende landen.

Je kunt de dienst op bijna al je apparaten gebruiken. Van iOS tot macOS, Windows, Android, Chrome en Firefox: met de dienst kun je al je apparaten op dezelfde manier beveiligen. Ook voor Android TV, Amazon FireStick, Linux en routers is ondersteuning aanwezig. Ook handig: de app ondersteunt 12 talen, waaronder het Nederlands.

De dienst is tijdelijk beschikbaar met een driejarig abonnement, waarvoor je 2,64 euro per maand betaalt. Deze tijdelijke aanbieding is beschikbaar via deze link. Je krijgt dan bovendien twee maanden gratis. Ook is er een jaarabonnement beschikbaar voor 5,99 euro per maand en een maandabonnement voor 12,99 euro per maand.

Met een abonnement kun je tot zeven apparaten gelijk beveiligen. Wil je de dienst proberen, dan kun je gebruikmaken van de 45 dagen niet goed geld terug garantie. De klantenservice staat daarnaast 24 uur per dag, zeven dagen per week voor je klaar.

→ Naar CyberGhost VPN deal