Pre-orders voor Samsung Galaxy S5 Mini gestart

Pre-orders voor Samsung Galaxy S5 Mini gestart

Begin deze week werd de Galaxy S5 Mini officieel door Samsung gepresenteerd. Het compacte toestel is vanaf het derde kwartaal verkrijgbaar, maar nu al te reserveren. Voor 475 euro krijg je een compacte versie van de S5, met iets mindere specs.

Galaxy S5 Mini kopen? Dit moet je weten

samsung galaxy s5 miniToch heeft Samsung niet al teveel concessies gedaan. Zo beschikt de Galaxy S5 Mini nog steeds over prima camera's aan de voor- en achterzijde en maken ook de vingerafdrukscanner en de hartslagmeter hun opwachting. Het design is vrijwel ongewijzigd, al meet het display 4,5 inch en heeft het een iets lagere 720p-resolutie. Wel maakt de Mini gebruik van hetzelfde super-amoled-paneel, dat helder, kleurrijk en contrastrijk oogt.

Verder is er een 1,4GHz quadcore-processor, 1,5GB aan werkgeheugen, 16GB aan uitbreidbare opslagruimte en Android 4.4 (KitKat) met Samsungs eigen TouchWiz-skin aanwezig. Daarmee is het toestel capabel genoeg om overweg te kunnen met de nieuwste apps en games. Daarnaast is er ondersteuning voor nfc, bluetooth 4.0 en 4G aan boord, zodat het toestel ook toekomstbestendig is. De ingebouwde 2100 mAh-accu staat garant voor circa anderhalve dag gebruik.

De beste Galaxy S5 Mini aanbiedingen

Op het moment van schrijven is de Galaxy S5 Mini nog niet verkrijgbaar, maar je kunt het toestel wel al reserveren. Via deze link vind je de beste aanbiedingen van dit moment en heb je de mogelijkheid om de smartphone met of zonder abonnement aan te schaffen.

Heb je geen zin om in één keer honderden euro's te lappen, dan haal je de Mini al gratis in huis met een tweejarig abonnement á 30 euro per maand.