Black Friday alvast van start: deze winkels doen allemaal mee

Black Friday alvast van start: deze winkels doen allemaal mee

Verrassing! Black Friday is bij veel webwinkels van start gegaan, wat betekent dat je niet tot aankomende vrijdag hoeft te wachten. Om je een handig overzicht van alle deelnemende webwinkels en beste deals te geven, zetten we in dit artikel alles op een rijtje.

Black Friday in Nederland

Black Friday wordt steeds populairder in Nederland, wat er zelfs voor zorgt dat de ene na de andere webwinkel vandaag al van start gaat met deze jaarlijkse actie. Dat is mooi nieuws, want hierdoor kun je nu alvast profiteren van allerlei deals en hoef je niet tot het einde van de week te wachten.

Black Friday 2019 begint officieel op vrijdag 29 november, maar bespreken we de belangrijke webwinkels en deals alvast met je. Let op: het is slim om er snel bij te zijn, aangezien de meeste aanbiedingen en webwinkels een op = op regel hanteren.

Black Friday MediaMarkt

MediaMarkt trapte al af met de Pre-Black Friday-sale en gaat de komende dagen door met het afprijzen van veel verschillende producten. Zo worden verschillende Samsung-smartphones, zoals de Galaxy S10 Plus en Galaxy A40, nu voor een mooi prijsje aangeboden, maar zijn ook Motorola-telefoons in de aanbieding.

Maar je krijgt ook tot 25 procent korting op televisies en veel korting op laptops en monitoren. Wil je niets missen en nu al profiteren van de beste Black Friday-acties, check dan de Black Friday-dealpagina van MediaMarkt.

Black Friday Bol.com

Ook Bol.com is van de partij en de webwinkel pakt het iets anders aan wat aanbiedingen betreft. Iedere dag heeft namelijk een ander thema, wat betekent dat er de komende dagen telkens nieuwe deals worden aangekondigd.

Vandaag heeft Bol.com veel aanbiedingen in de categorie ‘Spellen & Entertainment', maar we raden aan om de komende dagen in de gaten te houden voor toffe electronicadeals. Wil je niets missen? Check dan de Black Friday dealspagina van Bol.com.

Black Friday Coolblue

Uiteraard doet ook Coolblue mee aan Black Friday. Het toffe is dat de webwinkel meteen alle Black Friday-deals online heeft gezet, waardoor je nu al je voordeel kunt doen van alle aanbiedingen. Op vrijdag, wanneer Black Friday officieel van start gaat, komen er daarom geen nieuwe deals bij.

Ook belangrijk om te weten: door de drukte kan het zijn dat je iets langer op je bestelling moet wachten. Check gauw het de overzichtspagina met Coolblue Black Friday-deals. Of ons geselecteerde Coolblue aanbod zodat je aankomend weekend goed voorbereid bent en je slag kunt slaan.

Meer winkels met Black Friday-deals

Niet alleen de webwinkels hierboven doen mee aan Black Friday 2019, maar ook alle winkels in de tabel hieronder hebben interessante aanbiedingen. Denk bijvoorbeeld aan Albert Heijn, BCC, KPN en Vodafone. In onderstaande tabel hebben we alle deelnemende partijen voor je op een rijtje gezet.

Black Friday deals Albert Heijn >>
Black Friday deals Alternate >>
Black Friday deals Azerty >>
Black Friday deals BCC >>
Black Friday deals Belsimpel >>
Black Friday deals Ben >>
Black Friday deals Bijenkorf >>
Black Friday deals Bol.com >>
Black Friday deals Coolblue >>
Black Friday deals Coolmix >>
Black Friday deals Expert >>
Black Friday deals Fonq >>
Black Friday Hi-Fi Klubben >>
Black Friday Hollandsnieuwe >>
Black Friday deals HP >>
Black Friday deals JBL >>
Black Friday deals Knaldeals >>
Black Friday deals KPN >>
Black Friday deals MediaMarkt >>
Black Friday deals Otto >>
Black Friday deals OnePlus >>
Black Friday deals Paradigit >>
Black Friday deals Rebuy >>
Black Friday deals Samsung Shop >>
Black Friday deals Smartphonehoesjes.nl >>
Black Friday deals Tele2 >>
Black Friday deals Telefoonwereld >>
Black Friday deals T-Mobile >>
Black Friday deals Wehkamp >>

Geschreven door Wouter Nijsen

Techjournalist uit Duiven die zich 24/7 bezighoudt met tech, games, films, series en alles daaromheen. Daarnaast groot liefhebber van voetbal.

Bekijk profiel