Smartphone.nl wenst je een gelukkig en gezond 2014!

Smartphone.nl wenst je een gelukkig en gezond 2014!

2013 was een mooi jaar voor smartphone-bezitters met veel innovatieve toestellen en honderden toffe en nieuwe apps. Smartphone.nl wenst je een gelukkig en gezond 2014; laten we hopen dat het komende jaar minstens zo spannend wordt!

Smartphone gezond 2014In het afgelopen jaar gebeurde er een hoop. Zo zagen we Samsung zijn marktaandeel op de smartphonemarkt nog verder uitbreiden en BlackBerry juist steeds meer naar de achtergrond verdwijnen. Het lijkt er dan ook op dat de Canadese telefoonmaker zijn heil elders gaat zoeken. Dat geldt niet voor Apple en LG, die met respectievelijk de nieuwe iPhones en de Nexus 5 indruk wekten.

Verder zagen we in 2013 innovatieve toestellen de markt betreden, waaronder de flexibele LG G Flex, de Oppo N1 met draaibare camera en de stof- en waterbestendige Xperia-telefoons van Sony. Het aanbod apps steeg het afgelopen jaar sterk: zowel de App Store als Google Play bevatten inmiddels meer dan 1 miljoen apps. Een hele prestatie!

In 2014 worden smartphones sneller, beter en dankzij functionele apps nog meer een verlengstuk van ons leven. Smartphone.nl ziet de ontwikkelingen met spanning tegemoet en zal je ook de komende tijd voorzien van nieuws, tips, apps en reviews van de beste modellen die er beschikbaar zijn!

Geschreven door Gijs Ettes

Techjournalist met een voorliefde voor gadgets, films, koffie en videogames. Schrijft dagelijks over de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobile en tech, maar heeft ook kaas gegeten van pr en social media. Wordt verdrietig van traag internet en haperende elektronica.

Bekijk profiel