De smartphones van sterren

De smartphones van sterren

Hopelijk laat je er niet je keuze voor een nieuwe smartphone vanaf hangen, maar je hebt je vast wel eens afgevraagd wat de smartphones van sterren zijn! Hierbij een kort eerste overzichtje.

Justin Bieber (iPhone)

smartphones van sterrenAls het gaat om sterren die veel met hun smartphone bezig zijn, mag Justin Bieber natuurlijk niet ontbreken. De jonge zanger houdt zijn trouwe volgers met zijn iPhone in woord en beeld op de hoogte van vrijwel alles wat hij doet. En vergeet Bieber te vertellen wat hij die ochtend op zijn boterham had, dan zorgt zijn entourage er wel voor dat het alsnog online verschijnt.

Rihanna (BlackBerry)

smartphones van sterrenWie Bieber zegt, moet ook Rihanna noemen. Want behalve goed in steevast te laat komen op concerten, is de immens populaire zangeres ook uiterst vaardig in het twitteren van alles wat haar overkomt. Dankzij Rihanna's BlackBerry weten de wachtende fans in ieder geval waarom ze weer eens drie uur te laat het podium op komt.

Leonardo DiCaprio (BlackBerry)

smartphones van sterrenAls een van de grootste filmsterren van deze tijd niet voor de camera staat, pakt hij graag een tenniswedstrijdje mee. Op Roland Garros werd Leonardo DiCaprio gezien met een BlackBerry. In dit geval een nieuwer model, maar DiCaprio is al jaren een trouwe gebruiker van de inmiddels steeds minder gebruikte smartphone met fysiek toetsenbord.

Steven Spielberg (iPhone)

smartphones van sterrenDeze wereldberoemde regisseur is een fervent iPhone-gebruiker, ook op de filmset: Spielberg liet ten tijde van de release van zijn film ‘War Horse' weten dat de iPhone hem heeft geholpen deze film te maken. Voor de film, die grotendeels om een paard in de Eerste Wereldoorlog draait, wilde Spielberg onderzoeken hoe hij de emoties van deze dieren het best kon weergeven. Dus trok hij met zijn iPhone een paardenstal binnen om paarden vanuit alle mogelijke hoeken te fotograferen.

Samuel L. Jackson (iPhone)

Welke telefoon deze fantastische acteur gebruikt is niet zo gemakkelijk te vinden, maar het gemak waarmee hij in deze reclame spraakdienst Siri aan het werk zet, doet vermoeden dat hij vaker met een iPhone heeft gewerkt. Van de reeks sterren die Apple inhuurde voor iPhonecommercials is Samuel L. Jackson toch wel echt de leukste.

https://www.youtube.com/watch?v=dhy0MYgLrIY

Doutzen Kroes (Samsung Galaxy)

Doutzen_SamsungWe weten niet of het Nederlandse topmodel Doutzen Kroes privé ook gebruik maakt van de Samsung smartphone waar ze reclame voor maakt, maar dat zal contractueel wel goed geregeld zijn. Vorige week onthulde Kroes de Samsung Galaxy S4 Mini en het speciaal daarvoor opgezette online platform Start The Conversation, waar zij voorlopig het gezicht van is.

Zijn er meer beroemdheden van wie je graag zou willen weten met welke smartphone zij twitteren, bellen en WhatsAppen? Laat het ons weten, dan gaan we voor je op zoek!

 

Geschreven door Redactie

De redactie van Smartphone.nl houdt je op de hoogte van het laatste nieuws en laat je met praktische tips zien hoe je het meeste uit je smartphone haalt. Vragen? Neem contact met ons op!

Bekijk profiel