Spotify voor Windows Phone 8 verschenen

Spotify voor Windows Phone 8 verschenen

Er was al sprake van een bètaversie maar er is nu ook een officiële Spotify-app voor Windows Phone 8 verschenen, een Windows Phone 7-versie bestond al.

spotify screenshotSpotify voor Windows Phone 8 doet eigenlijk alles wat je van de andere apps van Spotify gewend bent, zoals het synchroniseren van je afspeellijsten via 3g en wifi, en het offline beschikbaar kunnen maken van die nummers. Als je de Windows Phone 8-versie van Spotify vergelijkt met die van Windows Phone 7, valt vooral op dat de app sneller opstart en soepeler is in zijn gebruik.

Alleen voor betalende gebruikers

De app voor Spotify is overigens alleen nuttig als je een abonnement van 9,99 euro per maand hebt op de dienst. Alleen dan mag je gebruik maken van de apps van de muziekdienst, en hoor je geen reclames tussen de nummers door. Deze abonnementsdienst is wel voor 48 uur gratis uit te proberen.

Spotify was er al langer voor iPhones en Android-telefoons, maar de Windows Phone 8-versie van de muziekdienst is vooral ten opzichte van de Android-versie veel overzichtelijker en fijner in zijn gebruik.

Download Spotify voor Android, iPhone, Windows Phone 7 en Windows Phone 8 (gratis)

Geschreven door Gijs Ettes

Techjournalist met een voorliefde voor gadgets, films, koffie en videogames. Schrijft dagelijks over de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobile en tech, maar heeft ook kaas gegeten van pr en social media. Wordt verdrietig van traag internet en haperende elektronica.

Bekijk profiel