Uitgever Smartphone.nl lanceert transparante sim only-vergelijker

Uitgever Smartphone.nl lanceert transparante sim only-vergelijker

BigSpark, uitgever van Smartphone.nl, introduceert met OnlySim.nl een nieuwe onafhankelijke sim only-vergelijker. Het initiatief helpt consumenten bij het besparen op de mobiele telefonie-rekening door op een onafhankelijke, complete en transparante manier het aanbod sim only-abonnementen te vergelijken.

Persoonlijk advies

Via de nieuwe sim only-vergelijker van BigSpark worden consumenten van persoonlijk advies voorzien. Dit kan zowel via haar website, als telefonisch en via social media. In de advisering door OnlySim worden alle Nederlandse aanbieders meegenomen en zijn actuele prijzen, aanbiedingen, specificaties en voorwaarden zijn direct inzichtelijk.

onlysim

“De lancering van OnlySim past bij onze ambitie om consumenten te helpen betere keuzes te maken, waarbij we gericht onze expertise delen en slimme tools inzetten om persoonlijk aankoopadvies te geven”, aldus Peter Geurts, directeur BigSpark.

Vijf garanties

De telecomexperts van BigSpark geven maandelijks ruim 70.000 aankoopadviezen op het gebied van mobiele telefonie en abonnementen. Zij garanderen de volgende vijf zekerheden voor consumenten:

  1. 100% Onafhankelijk en transparant over de wijze van vergelijken;
  2. Actueel: altijd de laatste prijzen, aanbiedingen en specificaties;
  3. Compleet: het grootste aanbod van alle partijen die ertoe doen in Nederland;
  4. Betrouwbaar: de vergelijking is objectief en de beste aanbieding staat altijd bovenaan;
  5. Persoonlijk: telecomexperts staan klaar voor persoonlijk advies en helpen met kiezen.

De komende maanden wordt OnlySim verder uitgebreid met meer slimme vergelijkingsopties. Een consumentenpanel zal daarbij actief bijdragen aan een voortdurende kwaliteitstoetsing van de verschillende Nederlandse aanbieders. Ga naar OnlySim.nl voor meer informatie, vragen of opmerkingen.

Geschreven door Wouter Nijsen

Techjournalist uit Duiven die zich 24/7 bezighoudt met tech, games, films, series en alles daaromheen. Daarnaast groot liefhebber van voetbal.

Bekijk profiel