Gratis bellen én korting voor klanten van T-Mobile

Gratis bellen én korting voor klanten van T-Mobile

Vanaf 1 februari kunnen T-Mobile-klanten gratis bellen met een groep van vijf andere abonnees. Deelnemers aan een groep krijgen daarbij ook nog eens een cadeautje van de provider.

T-Mobile Samen

Onder het mom van T-Mobile Samen introduceert de provider gratis groepsgesprekken voor maximaal zes personen die klant zijn van T-Mobile. Alle leden van de groep kunnen onderling onbeperkt met elkaar bellen. Zowel nieuwe als bestaande klanten kunnen gebruikmaken van de nieuwe dienst en ook zakelijke gebruikers worden niet uitgesloten hoewel voor hen ietwat andere voorwaarden gelden. Er staat verder geen limiet op het aantal belminuten dat je als groep mag verbruiken.

t-mobile samen

Abonnees kunnen zelf via het My T-Mobile-portaal een groep samenstellen van minimaal twee en maximaal zes personen groot. Prepaid-klanten van T-Mobile kunnen dit niet, maar mogen wel lid worden van een andere groep. Je mag maar lid worden van één groep, dus het is verstandig goed na te denken bij welke je wilt aansluiten. Alle deelnemers krijgen per maand een cadeautje van T-Mobile in de vorm van 500 extra MB's, 2,50 euro factuurkorting of dubbele T-Mobile Extra punten. T-Mobile Samen geldt overigens alleen voor het voeren van een telefoongesprek, niet voor sms-berichten of het gebruik van mobiel internet.

Waardering abonnees

T-Mobile Samen is een gebaar van de provider richting zijn klanten, waarmee het wil tonen dat het ook vaste abonnees waardeert: “Het beeld van de gemiddelde consument is dat zij alleen extra voordelen krijgen op het moment dat zij nieuwe klant worden, daarna horen ze niets meer, ongeacht hoe lang ze lang zijn. […] We vinden het daarom belangrijk om onze klanten te laten zien dat wij ze waarderen ongeacht hoe lang ze klant zijn. Met T-Mobile Samen stellen wij onze klanten nog meer in staat om met de mensen die belangrijk voor je zijn in contact te zijn door onderling gratis bellen en bijvoorbeeld extra MB’s”, zo stelt directeur consumentenmarketing Tisha van Lammeren.

Overigens is de dienst niet volledig nieuw. Eerder bood T-Mobile het Friends & Family pakket aan, waarmee je voor 14,99 euro per maand onbeperkt kun bellen met zes nummers. Deze dienst is door de provider uit de lucht gehaald.

Geschreven door Wouter Nijsen

Techjournalist uit Duiven die zich 24/7 bezighoudt met tech, games, films, series en alles daaromheen. Daarnaast groot liefhebber van voetbal.

Bekijk profiel