Details over Google telefoon Moto X lekken uit

Details over Google telefoon Moto X lekken uit

De Moto X wordt het eerste toestel van Motorola na de overname door Google. Woensdag zijn enkele details over de interessante smartphone uitgelekt.

Zo zou het om te beginnen mogelijk zijn om uit maar liefst zestien verschillende kleuren te kiezen voor de achterkant van je Moto X. Hierbij kun je bovendien een optionele gravering selecteren, voor een zo gepersonaliseerd mogelijk toestel.

Daarnaast krijgen Moto X-aanschaffers de optie om tijdens het bestelproces een afbeelding te uploaden die als wallpaper op het toestel wordt meegeleverd. Door al deze mogelijkheden is je telefoon meteen bij aanschaf al een unieke ervaring.

Moto X achterkant

Moto X wordt een goedkope middenklasser

Motorola's Moto X zou op Android 4.2.2 draaien bij zijn release en momenteel al door Amerikaanse providers worden getest. Een exacte verkoopprijs is nog niet bekend gemaakt, maar de meeste verwachtingen komen rond de 200 dollar uit. Het was immers al duidelijk dat de nieuwe smartphone van Google en Motorola een middenklasser gaat worden.

De verwachting is namelijk dat de Moto X een 1.7GHz-dualcore-processor huisvest, een Adreno 320-gpu, een scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels, 2GB aan werkgeheugen, 16GB aan interne opslagruimte en een 10-megapixel-camera. Voor een dergelijke prijs zijn dat erg fijne specificaties.

Zustersite AndroidPlanet zette 4 redenen op een rij waarom de Moto X gaat slagen.

Bron: NWE

Geschreven door Redactie

De redactie van Smartphone.nl houdt je op de hoogte van het laatste nieuws en laat je met praktische tips zien hoe je het meeste uit je smartphone haalt. Vragen? Neem contact met ons op!

Bekijk profiel