‘Releasedatum Moto X op 11 juli bekend’

‘Releasedatum Moto X op 11 juli bekend’

De releasedatum van de Moto X wordt waarschijnlijk op 11 juli bekendgemaakt. Dat blijkt uit een cryptisch bericht in een advertentie voor het toestel.

Op deze reclameposter (die hieronder is te zien) zijn namelijk twee personen afgebeeld die een duidelijke vorm met hun lichaam maken: de jongen maakt een X en het meisje vormt een I. Dit vormt samen het Romeinse cijfer XI, 11 dus.

Tot dusver vooral argumenten die je van iemand met een huis vol van straling werend aluminium verwacht. Maar, verschillende internationale journalisten hebben ook aangegeven dat ze op 10 en 11 juli zijn uitgenodigd voor een persevenement van Motorola.

Releasedatum Moto X niet het enige gerucht

Dat de Moto X een middenklasser gaat worden, is inmiddels wel bevestigd. De verwachting is dat de Moto X een dualcore-processor krijgt die draait op 1.7GHz, een Adreno 320-gpu, een scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels, 2GB aan werkgeheugen, 16GB aan interne opslagruimte en een 10-megapixel-camera. Dat alles gaat hoogstwaarschijnlijk 199 dollar kosten.

Eerder deze week lekten er nog meer details uit over de Moto X; zo zouden gebruikers zelf de kleur van hun buitenkant kunnen bepalen bij aanschaf.

Via: GSMArena

releasedatum moto x

Geschreven door Redactie

De redactie van Smartphone.nl houdt je op de hoogte van het laatste nieuws en laat je met praktische tips zien hoe je het meeste uit je smartphone haalt. Vragen? Neem contact met ons op!

Bekijk profiel