Moto X-foto’s: toestel in handen van Google-topman

Moto X-foto’s: toestel in handen van Google-topman

Er zijn weer Moto X-foto’s opgedoken. Dit keer was het toestel van Google en Motorola in de handen van Google-topman Eric Schmidt te zien.

Het wordt nu al goed duidelijk hoe het liefdeskindje van Google en Motorola eruit gaat zien. Het toestel dook vrijdag namelijk op in de handen van niemand minder dan Google-topman Eric Schmidt. Vooral de achterkant van het toestel waarvan de releasedatum nog niet bekend is, kwam goed in beeld op de foto’s.

Schmidt werd met een Moto X in zijn handen gefotografeerd op een conferentie bij het bedrijf Allen & Co. De topman wilde aan de aanwezige journalisten echter geen vragen beantwoorden over de smartphone. Op de foto’s is wel goed te zien dat het midden van het toestel dikker is dan de zijkanten, wat erop kan duiden dat Motorola de Moto X van een flinke accu voorziet.

moto x

Moto X wordt een scherp geprijsde middenklasser

Dat de Moto X een middenklasser gaat worden, is inmiddels wel bevestigd. De verwachting is dat de Moto X een dualcore-processor krijgt die draait op 1.7GHz, een Adreno 320-gpu, een scherm met een resolutie van 1280 bij 720 pixels, 2GB aan werkgeheugen, 16GB aan interne opslagruimte, een 10-megapixel-camera en een 2-megapixel-frontcamera. Dat alles gaat hoogstwaarschijnlijk 199 dollar kosten.

Woensdag ging overigens het gerucht rond dat Motorola tevens werkt aan een Europese variant van de Moto X, aangezien deze smartphone vooral op de Amerikaanse markt is gericht. Hierbij werd een richtprijs van 250 euro genoemd.

Bron: The Verge

Geschreven door Rick van der Veer

Techjournalist, geboren en getogen in Nijmegen. Groot fan van Android, smartphones en technologie, maar duikt ook net zo graag in de wereld van games.

Bekijk profiel