Facebook voor Windows Phone 8 volledig vernieuwd

Facebook voor Windows Phone 8 volledig vernieuwd

Facebook voor Windows Phone 8 is bijgewerkt naar versie 5.0. Deze versie introduceert een volledig nieuw uiterlijk en biedt betere ondersteuning voor foto's met een hoge resolutie.

Vooral de zogeheten tijdlijn van Facebook staat centraler na de update naar versie 5.0. Het is daarnaast mogelijk geworden om foto's van de Facebook-app op je vergrendelscherm te weergeven. Hierbij kun je zelf aangeven welke albums je wel of niet wilt gebruiken.

Met twee andere toevoegingen aan de app loopt Facebook voor Windows Phone 8 eindelijk wat in op zijn concurrentie: het kunnen delen van berichten en het kunnen uploaden van foto's met een hoge resolutie.

Navigeren met swipes

Met versie 5.0 is het eveneens mogelijk geworden om meer te doen met swipes. Facebook voor Windows Phone is nu namelijk beter ingericht op hoe de meeste apps op het Windows Phone 8-platform werken. Het nieuwsoverzicht staat bijvoorbeeld in het midden en met een veeg naar rechts of links haal je anderen balken in beeld.

De update is voorlopig alleen te downloaden voor Windows Phone 8-bezitters. Gebruikers die nog met Windows Phone 7.8 werken zullen nog even moeten wachten op alle nieuwe functies.

Download Facebook voor Windows Phone (gratis)

Geschreven door Redactie

De redactie van Smartphone.nl houdt je op de hoogte van het laatste nieuws en laat je met praktische tips zien hoe je het meeste uit je smartphone haalt. Vragen? Neem contact met ons op!

Bekijk profiel