Weekendknaller: gratis Galaxy Tab 3 bij een Vodafone abonnement

Weekendknaller: gratis Galaxy Tab 3 bij een Vodafone abonnement

Ben je op zoek naar een nieuw abonnement, dan kun je dit weekend het beste bij Vodafone terecht: bij elk Vodafone abonnement krijg je namelijk een Galaxy Tab 3 gratis!

Gratis Galaxy Tab 3

Vodafone abonnement gratis Galaxy Tab 3 7Of je nu gaat voor een sim only-abonnement of juist een abonnement in combinatie met een Android-telefoon; bij elk abonnement ontvang je de tablet voor nop. Maar wees er snel bij, want op = op!

Vodafone biedt diverse mooie sim only aanbiedingen en abonnementen in combinatie met de nieuwste Android-smartphones en iPhones. Zo betaal je voor een Vodafone Scherp Large SIM Only (2 jaar) maar 15 euro, waarvoor je 300 belminuten/sms'jes krijgt en een databundel van 500MB. Het uitgebreidere Vodafone Essential (1 jaar) abonnement kost 24 euro, waarvoor je onbeperkt kunt sms'en, 400 minuten kunt bellen en een databundel van 1000MB krijgt.

Scherpe Vodafone abonnementen zijn er ook in combinatie met een HTC One of een gloednieuwe Samsung Galaxy Note 3. Daarnaast zijn ook de abonnementen in combinatie met een iPhone 4S, iPhone 5C en iPhone 5S de moeite waard.

Samsung Galaxy Tab 3 specificaties

De Samsung Galaxy Tab 3 is een compacte 7 inch-tablet die beschikt over Android 4.2.2 (Jelly Bean) en een snelle 1,2GHz-dualcore-processor. Hieronder kun je zien over welke specificaties het Android-apparaat nog meer beschikt:

  • Scherm: 7 inch, 1024 bij 600 pixels
  • Afmetingen: 188 x 111.1 x 9.9 millimeter
  • Gewicht: 306 gram
  • Processor: 1,2GHz-dualcore-processor
  • Geheugen: 1GB werkgeheugen
  • Accu: 4000 mAh

Geschreven door Redactie

De redactie van Smartphone.nl houdt je op de hoogte van het laatste nieuws en laat je met praktische tips zien hoe je het meeste uit je smartphone haalt. Vragen? Neem contact met ons op!

Bekijk profiel