HTC kondigt middenklasser Desire 500 aan

HTC kondigt middenklasser Desire 500 aan

HTC heeft woensdag de HTC Desire 500 aangekondigd. De Desire 500 is een krahctige telefoon in het middensegment.

De HTC Desire 500 huisvest namelijk een quadcore-processor die draait op 1.2GHz, een 4,3 inch-scherm met een resolutie van 800 bij 480 pixels, 1GB aan werkgeheugen, 4GB aan interne opslagcapaciteit (uitbreidbaar met micro-sd-kaarten) en een 1800 mAh-accu. De camera schiet zijn foto's daarnaast met 8 megapixels en de frontcamera met 1.6 megapixels.

Desire 500 krijgt Video Highlights en BlinkFeed

De Desire 500 krijgt ondersteuning voor Video Highlights: deze functie verzamelt jouw foto’s en video’s van een event of een specifieke dag. Hiervan wordt vervolgens een videoclip van 30 seconden gemaakt, inclusief muziek van één van de zes beschikbare thema’s.

Ook de HTC BlinkFeed is op de Desire 500 beschikbaar. Met HTC BlinkFeed wordt je homescherm veranderd in een livestream vol van sociale netwerken en nieuws. Hierdoor kun je in een oogopslag alle nieuwste content zien.

HTC Desire 500 kopen

De HTC Desire 500 is vanaf september beschikbaar in het blauw en zwart, voor een adviesprijs van 249 euro.
htc-desire-500-black-en-slide-01

Geschreven door Lars Paymans

Techjournalist uit Breda. Schrijft het liefst over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van tech, smartphones en videogames. Regelmatig in een concertzaal te vinden. Koestert zijn iPod Classic.

Bekijk profiel