HTC One Android 4.2.2 update begonnen met Europese uitrol

HTC One Android 4.2.2 update begonnen met Europese uitrol

In sommige Europese landen is de 417MB grote Android 4.2.2-update voor de HTC One begonnen met zijn uitrol. Eerder deze week werd de update al gespot in Taiwan.

Het lijkt hierbij wel om de 4g-versie van de HTC One te gaan, en de Android 4.2.2-update is vooralsnog alleen in Scandinavië gesignaleerd. Dit maakt het echter wel waarschijnlijk dat het niet lang meer duurt voordat Nederlandse HTC One-bezitters ook aan de slag kunnen met Android 4.2.2.

HTC One Android 4.2.2 update vernieuwt je toestel

De update voor de HTC One brengt – naast de verbeteringen van Android 4.2.2 zelf – enkele fijne verbeteringen met zich mee. Zo brengt hij onder andere een verbeterde launcher bar, een nieuw widgetpaneel, een aangepaste vergrendelscherm-stijl met nieuwe widgets, een verbeterde functie van de homeknop en het batterijpercentage in de statusbalk.

Ook zorgt de update ervoor dat de quick settings – de iconen waarmee snel functies in- en uitgeschakeld kunnen worden – aan Android wordt toegevoegd en dat de camera-app op verschillende punten wordt verbeterd.

Als je een zogeheten branded toestel hebt van een bepaalde provider, kan het nog wel even duren voordat je de update kunt downloaden; unbranded toestellen hoeven waarschijnlijk niet lang meer te wachten.

Bron: Android Central

Geschreven door Redactie

De redactie van Smartphone.nl houdt je op de hoogte van het laatste nieuws en laat je met praktische tips zien hoe je het meeste uit je smartphone haalt. Vragen? Neem contact met ons op!

Bekijk profiel