iPhone-gebruikers kunnen binnenkort aan de slag met iOS 7.1

iPhone-gebruikers kunnen binnenkort aan de slag met iOS 7.1

Sinds gisteren hebben ontwikkelaars toegang tot de bètaversie van iOS 7.1, wat erop duidt dat iPhone- en iPad-gebruikers binnenkort aan de slag kunnen met een nieuwe versie van het besturingssysteem.

iOS 7.1 introduceert kleine verbeteringen

iOS 7.1 foto uploadiOS 7.1 brengt onder andere snelheidsverbeteringen en een aantal opgeloste bugs met zich mee. Ook wordt de mogelijkheid om te schakelen naar een donker toetsenbord toegevoegd.

iPhone 5S-gebruikers kunnen dankzij de update straks foto’s die in burst-modus zijn geschoten in één keer naar Fotostream uploaden. Daarnaast is het mogelijk de teksten in iOS 7.1 aan te passen en dik te drukken, zonder dat het besturingssysteem daarvoor opnieuw gestart hoeft te worden.

Naast deze relatief kleine verbeteringen introduceert iOS 7.1 een iets aangepast notificatiecentrum, waarbij het eenvoudiger is om actuele meldingen te wissen. Ook komt het Yahoo-logo wat vaker naar voren, bijvoorbeeld in het notificatiescherm, de weer-app en aandelen-app. Deze maken allemaal gebruik van de services van Yahoo.

iOS 7.1 downloaden

De verschijningsdatum van iOS 7.1 is op het moment van schrijven nog niet bekend. We verwachten dat de uitrol van de update op relatief korte termijn start, aangezien ontwikkelaars er al een aantal dagen mee hebben kunnen stoeien.

Via

Geschreven door Gijs Ettes

Techjournalist met een voorliefde voor gadgets, films, koffie en videogames. Schrijft dagelijks over de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobile en tech, maar heeft ook kaas gegeten van pr en social media. Wordt verdrietig van traag internet en haperende elektronica.

Bekijk profiel