iPhone 5S kopen kan nu in Nederland

iPhone 5S kopen kan nu in Nederland

Veel Nederlanders vragen zich het al weken af: wanneer kan ik de iPhone 5S kopen in Nederland? Webwinkel Belsimpel heeft hem nu eindelijk op voorraad, en naar eigen zeggen raakt die voorraad niet snel op.

Je zult wel iets dieper dan gebruikelijk in de buidel moeten tasten voor de nieuwste versie van Apples populaire iPhone. Een 16GB-editie van de iPhone 5S kost je bijvoorbeeld al 835, terwijl hij in de (Duitse) Apple Store de komende tijd voor 699 euro is te vinden.

De 32GB-editie van de iPhone 5S is iets minder duurder dan normaal: 899 euro in plaats van 799 euro. Je zou jezelf daarom bijna afvragen waarom je voor de 16GB-editie zou gaan als je voor 64 euro meer een stapje hoger kunt krijgen. De 64GB-editie kost je tenslotte 999 euro.

iPhone 5S los:

iPhone 5S met abonnement:

Als je niet meer dan gebruikelijk wilt betalen voor een iPhone, kun je tot nu toe alleen in de Apple Stores van bijvoorbeeld Duitsland, Engeland en Frankrijk terecht. Daar is de nieuwe iPhone 5C en iPhone 5S al wel verkrijgbaar.

Volgens een medewerker van Belsimpel is er overigens wel genoeg voorraad. Je hoeft bij online bestellen dus niet bang te zijn dat alles binnen een uur is uitverkocht.

iphone 5s

Review van de iPhone 5S

De iPhone5S is de opvolger van de iPhone 5 en brengt enkele belangrijke vernieuwingen, waaronder een verbeterde processor met 64-bit-ondersteuning, een speciale processor die je bewegingen bijhoudt en een vingerafdrukscanner die in de homeknop is geïmplementeerd. Het toestel  is tegelijk met de goedkopere iPhone 5C geïntroduceerd. Lees ook zeker even onze uitgebreide iPhone 5S-review.

Geschreven door Gijs Ettes

Techjournalist met een voorliefde voor gadgets, films, koffie en videogames. Schrijft dagelijks over de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobile en tech, maar heeft ook kaas gegeten van pr en social media. Wordt verdrietig van traag internet en haperende elektronica.

Bekijk profiel