Vraag naar iPhone 5S en iPhone 5C ‘onvoorstelbaar’ volgens Apple

Vraag naar iPhone 5S en iPhone 5C ‘onvoorstelbaar’ volgens Apple

Vanmorgen vroeg is de verkoop van de nieuwe iPhone 5S en 5C gestart in Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en nog 6 landen, waaronder de Verenigde Staten en China. Zoals we gewend zijn stonden vele liefhebbers uren lang in de rij om een exemplaar te kunnen bemachtigen. Velen hiervan gingen met lege handen huiswaarts: de voorraad was al snel uitverkocht.

Vraag naar nieuwe iPhone ‘onvoorstelbaar’ volgens Apple

De vraag naar de nieuwe iPhone 5S en iPhone 5C is volgens Apple ‘onvoorstelbaar’, dit valt op te maken uit de reactie aan AllThingsD. Een groot deel van de voorraad is inmiddels al uitverkocht. Vooral de goudkleurige en wit-/zilverkleurige iPhone 5S was erg beperkt beschikbaar en vlot niet meer verkrijgbaar.

iOS 7 uitrol

De nieuwe iPhone modellen hebben standaard iOS 7 aan boord. Veel gebruikers van een iPhone hebben deze update inmiddels geïnstalleerd en natuurlijk roept dit wisselende reacties op. Het is even wennen aan de nieuwe interface en veel gebruikers hebben het vermoeden dat hun accu eerder leegloopt nu iOS 7 geïnstalleerd is. Lees deze 17 handige iOS 7 tips als je inmiddels ook deze nieuwe software hebt geïnstalleerd.

Vandaag heeft Apple al een kleine update uitgerold voor de 5S en 5C-modellen, versie iOS 7.0.1. Hiermee hebben ook deze nieuwe iPhone-modellen naar verwachting de laatste versie van iOS 7 aan boord gekregen.

Eerste hands-on van de nieuwe iPhone 5S en iPhone 5C

Onze zustersite iPhoned.nl heeft inmiddels de nieuwe iPhone modellen onderworpen aan een eerste ‘hands-on’. Lees de iPhone 5S hands-on en iPhone 5C hands-on voor een eerste indruk van de nieuwe toppers van Apple.

Geschreven door Lars Paymans

Techjournalist uit Breda. Schrijft het liefst over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van tech, smartphones en videogames. Regelmatig in een concertzaal te vinden. Koestert zijn iPod Classic.

Bekijk profiel