BlackBerry 9720 vanaf deze week in Nederland te koop

BlackBerry 9720 vanaf deze week in Nederland te koop

BlackBerry heeft via een persbericht laten weten dat de BlackBerry 9720 vanaf deze week in Nederland te koop is, wel alleen via T-Mobile voorlopig.

Voor het prepaid-model van het toestel zul je 149 euro moeten neerleggen. Daarbij krijg je wel 50 euro beltegoed en een ‘levenslang geldende korting van 50% op het prepaid tarief’. Altijd fijn natuurlijk. De BlackBerry 9720 is alleen verkrijgbaar in het zwart.

De BlackBerry 9720 huisvest net als de meeste BlackBerry-modellen een fysiek qwerty-toetsenbord. De 9720 draait nog wel BlackBerry OS 7.1. BlackBerry OS 7.1 is een oude versie van het besturingssysteem van BlackBerry. Nieuwe BlackBerry-modellen, zoals de Q10 en Z10, draaien op BlackBerry 10.1 inmiddels, een volledig nieuwe versie van BlackBerry OS.

De BlackBerry 9720 heeft een 2,8 inch-touchscreen, een 5-megapixel-camera en 512MB aan interne opslagruimte (uitbreidbaar met micro-sd-kaarten).

Geschreven door Gijs Ettes

Voormalig hoofdredacteur van Smartphone.nl met een voorliefde voor gadgets, films, koffie en videogames. Schrijft dagelijks over de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobile en tech, maar heeft ook kaas gegeten van pr en social media. Wordt verdrietig van traag internet en haperende elektronica.