iPhone 5S populairste smartphone in Verenigde Staten

iPhone 5S populairste smartphone in Verenigde Staten

De iPhone 5S is in de VS de laatste maanden de populairste smartphone gebleken. Het Apple-toestel verkoopt sinds de verschijning op 20 september maandelijks beter dan bijvoorbeeld de Galaxy S4 van Samsung.

iPhone 5S populair

In de Verenigde Staten staan de iPhone 5S en iPhone 5C in de top 3 van smartphones die het beste verkopen. Deze lijst werd lang aangevoerd door toestellen van Samsung, maar de Zuid-Koreaanse fabrikant heeft zijn koppositie moeten prijsgeven – in de VS althans.

Ondanks eerdere berichtgeving doet de iPhone 5C het overigens ook prima; het iets goedkopere topmodel van Apple volgt bij veel Amerikaanse providers op een tweede plaats.

iPhone 5S populair

De verkoopcijfers in de VS zijn indrukwekkend, aangezien de iPhone 5S tot voor kort nog een lange levertijd had. De iPhone 5S levertijd is inmiddels flink teruggelopen en bedraagt in Nederland en België nog maar 24 uur.

iPhone 5S bestellen voor de kerstdagen

Dan is het wel belangrijk dat je de iPhone op tijd bestelt via de Apple Store; als je uiterlijk vandaag een order plaatst, ben je verzekerd van een levering vóór kerst.

Wil je de iPhone 5S niet los kopen bij Apple, maar in combinatie met een abonnement? Dat kan natuurlijk: ook bij mobiele aanbieders is de iPhone 5S levertijd beperkt. Bij sommige abonnementen krijg je de iPhone 5S gratis.

Meer over de nieuwste smartphones van Apple lees je in het iPhone 5S overzichtsartikel.

Geschreven door Redactie

De redactie van Smartphone.nl houdt je op de hoogte van het laatste nieuws en laat je met praktische tips zien hoe je het meeste uit je smartphone haalt. Vragen? Neem contact met ons op!

Bekijk profiel