LG kondigt enorm goedkope Optimus L1 2 aan

LG kondigt enorm goedkope Optimus L1 2 aan

LG heeft zijn assortiment uitgebreid met de LG Optimus L1 2. Deze Android-smartphone gaat nog minder dan 100 euro kosten en is daarom een uitstekend instapmodel.

Een goedkopere Android-smartphone dan de Optimus L1 2 zul je waarschijnlijk niet snel vinden, en op dat verkooppunt zet LG dan ook zwaar in met het nieuwe budgetmodel. De Optimus L1 2 beschikt over een 3 inch-scherm met een resolutie van 240 bij 320 pixels, draait op Android 4.1 (Jelly Bean) en heeft een 2-megapixel-camera. Voor een bedrag van minder dan 100 euro is dit een prima pakket.

De Optimus L1 2 huisvest verder een processor die draait op 1GHz, 512MB aan intern werkgeheugen en een accu met een capaciteit van 1540 mAH. Het interne opslaggeheugen van 4GB is met maximaal 32GB uit te breiden via micro-sd-kaarten.

Optimus L1 2: releasedatum in Nederland nog onbekend

Het is nog niet bekend of en wanneer de Optimus L1 2 in Nederland verkrijgbaar is. Het toestel gaat binnenkort onder andere in Viëtnam in de verkoop voor omgerekend 70 euro.Later dit komt het toestel ook naar onder andere Engeland en Rusland toe, wat een komst naar de Nederlandse markt zeer waarschijnlijk maakt.

lg optimus l1 2

Geschreven door Lars Paymans

Techjournalist uit Breda. Schrijft het liefst over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van tech, smartphones en videogames. Regelmatig in een concertzaal te vinden. Koestert zijn iPod Classic.

Bekijk profiel