LG introduceert toptoestel Optimus G Pro in Nederland

LG introduceert toptoestel Optimus G Pro in Nederland

LG heeft zijn nieuwste vlaggenschip in Nederland geïntroduceerd. De Optimus G Pro heeft ondersteuning voor 4g en een ips-scherm van 5,5 inch met een full-hd-resolutie.

De Optimus G Pro bevat verder een quadcore-processor die draait op 1.7GHz, werkt met 2GB aan werkgeheugen, 32GB aan opslaggeheugen (uitbreidbaar met micro-sd-kaarten), een 13-megapixel-camera, een 2,1-megapixel-frontcamera en draait op Android 4.1.2.

Dit laatste is natuurlijk wel een beetje jammer, aangezien Android 4.3 inmiddels alweer verschenen is en de meeste toptoestellen toch wel op Android 4.2.2 draaien tegenwoordig. De accu heeft een prima capaciteit van maar liefst 3140 mAh.

Toptoestel van LG eindelijk naar Nederland

LG’s Optimus G Pro was al een tijdje beschikbaar in Zuid-Korea en biedt naast zijn prima specificaties enkele handige functies, zoals de QRemote bijvoorbeeld. Dankzij deze infraroodsensor is het mogelijk om vrijwel al je apparaten thuis die met een afstandsbediening werken te besturen.

De Optimus G Pro is verkrijgbaar in het wit en zwart. De adviesprijs bedraagt 599 euro. Hierbij krijg je wel tijdelijk een gratis draadloze oplader. Meteen een Optimus G Pro bestellen? Ga dan bijvoorbeeld voor deze interessante actie van Belsimpel of aanbieding van Studentmobiel.

lg optimus g pro

Geschreven door Gijs Ettes

Voormalig hoofdredacteur van Smartphone.nl met een voorliefde voor gadgets, films, koffie en videogames. Schrijft dagelijks over de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobile en tech, maar heeft ook kaas gegeten van pr en social media. Wordt verdrietig van traag internet en haperende elektronica.