Zo ziet een Lumia 630 met Windows Phone 8.1 eruit

Zo ziet een Lumia 630 met Windows Phone 8.1 eruit

De doorgaans betrouwbare Twitteraar EVLeaks houdt de gemoederen weer eens bezig. De telecominsider, die eigenlijk Evan Blass heet, heeft vrijdag een afbeelding vrijgegeven waarop vermoedelijk een Nokia Lumia 630 te zien is.

Het nog onaangekondigde toestel draait volgens de foto’s op Windows Phone 8.1. Microsoft gaat naar verluidt de nieuwe smartphone onthullen als het nieuwe besturingssysteem is gelanceerd. De Lumia 630, die een 4,5 inch-scherm heeft met een resolutie van 854 bij 480 pixels, verschijnt in zwart, wit, geel, groen en oranje.

Nokia Lumia 630Uit de afbeeldingen kunnen we opmaken dat de Lumia 630 geen cameraknop en een flitser heeft. Dat is opvallend, want die waren op voorganger de Lumia 620 nog wel aanwezig. Onder de motorkap vinden we straks hoogstwaarschijnlijk een Qualcomm Snapdragon 400-soc processor die wordt bijgestaan door 1GB aan werkgeheugen.

Een releasedatum heeft EVLeaks niet vrijgegeven, maar verwacht wordt dat Nokia of Microsoft het toestel in april gaat lanceren, gelijktijdig met de lancering van Windows Phone 8.1.

Geschreven door Wouter Nijsen

Techjournalist uit Duiven die zich 24/7 bezighoudt met tech, games, films, series en alles daaromheen. Daarnaast groot liefhebber van voetbal.

Bekijk profiel