Rovio hint naar Angry Birds Stars Wars vervolg

Rovio hint naar Angry Birds Stars Wars vervolg

Finse spelontwikkelaar Rovio geeft inmiddels andermans spellen uit onder zijn label Rovio Stars. Het bedrijf is echter nog lang niet klaar met zijn immens populaire Angry Birds-reeks: in een blog hint Rovio namelijk naar Angry Birds Star Wars 2.

In een blog op de website van de populaire game-ontwikkelaar bevestigt het bedrijf in principe de komst van een vervolg op Angry Birds Star Wars, een titel die op 15 juli wordt onthuld. Wij zien in ieder geval geen andere manier om deze woorden te interpreteren met het bijbehorende plaatje:

Attention, Angry Birds fans! Stay tuned on Monday, July 15th, for big news about a brand new game! We’re talking the biggest character line-up ever, awesome new powers, and maybe even a few surprises!

Hierbij gaat het waarschijnlijk om een Angry Birds Star Wars-titel die de meest recente trilogie van de filmreeks beslaat, aangezien het op de afbeelding getoonde boze vogeltje verdacht veel wegheeft van Anakin Skywalker.

Angry-Birds-Star-Wars-2

Een maand geleden kondigde Rovio nog Angry Birds Go aan, waarvan de verwachting is dat het om een racegame gaat. Rovio Stars heeft afgelopen week nog Tiny Thief uitgebracht, een vermakelijk puzzel- en avonturenspel.

Smartphone.nl zette eerder al eens alle Angry Birds games op een rij.

Geschreven door Rick van der Veer

Techjournalist, geboren en getogen in Nijmegen. Groot fan van Android, smartphones en technologie, maar duikt ook net zo graag in de wereld van games.

Bekijk profiel