Nieuwe Telfort-abonnementen bieden 4G, langere geldigheid

Nieuwe Telfort-abonnementen bieden 4G, langere geldigheid

Er zijn per direct vijf nieuwe Telfort-abonnementen beschikbaar die zowel sim only als met abonnement verkocht worden. Zowel de databundel als de belminuten zijn meerdere maanden geldig met de nieuwe abonnementen.

Meer data bij abonnementen

Data lijkt centraal te staan bij de nieuwe Telfort sim only abonnementen. De bundels lopen op van 500MB per maand tot maximaal 3000MB per maand. Voorheen konden consumenten maximaal 2500MB per maand krijgen bij de provider. De prijzen lopen op van 8 euro per maand tot 37 euro per maand. Tijdelijk geeft Telfort enkele euro’s per maand korting op alle nieuwe abonnementen.

Belminuten zijn dan weer een ondergeschoven kindje bij de nieuwe Telfort-abonnementen. Neem je een bundel met 500MB dan krijg je slechts 150 belminuten, de meeste andere bundels geven een iets ruimere 300 belminuten. Grootverbruikers kunnen onbeperkt bellen met het 3000MB abonnement. Net als voorheen betaal je bij Telfort alleen voor de eerste tien minuten van een gesprek, daarna is het gratis. Voor sms betaal je sowieso niets: dat is onbeperkt gratis bij elk abonnement.

Nieuwe Telfort-abonnementen

Drie maanden geldig

Redelijk uniek is dat je tegoed meerdere maanden geldig is. Ongebruikte belminuten en MB’s kun je maximaal twee maanden meenemen om later alsnog te gebruiken, wat dus een totale geldigheid van drie maanden betekent. Dat is bij andere providers wel anders: neem je een Vodafone of T-Mobile sim only abonnement dan is je tegoed doorgaans slechts een maand geldig.

Daarnaast biedt Telfort vanaf nu alleen nog maar 4G sim only abonnementen. Voorheen moesten klanten nog een extra bedrag per maand betalen voor het snellere mobiele internet. Telfort maakt gebruik van het netwerk van KPN, en biedt maximale downloadsnelheden van 150 Mbps en uploadsnelheden van 50 Mbps. Buiten de bundel betaal je bij Telfort 30 cent per minuut. Ben je door je databundel heen, dan kun je niet meer het internet op tenzij je een nieuwe bundel bijkoopt. Dan betaal je 5 euro voor een bundel van 500MB. Aansluitkosten bedragen 10 euro.

De nieuwe Telfort abonnementen zijn per direct beschikbaar bij de provider. Klanten die al een abonnement bij de provider hebben afgesloten blijven hun huidige abonnement gebruiken, maar kunnen de komende tijd wel met korting hun contract verlengen. Daarnaast wordt via de website van de provider korting geboden op andere diensten als vaste telefonie en televisie.

Geschreven door Thomas Haenen

Techjournalist uit Nijmegen. Afgestudeerd als Amerikanist, maar duikt met enthousiasme in de wereld van smartphones en tablets. Kan je ook alles vertellen over literatuur en Theodore Roosevelt.

Bekijk profiel