Oppo N1 kopen kan nu via officiële website, adviesprijs is 449 euro

Oppo N1 kopen kan nu via officiële website, adviesprijs is 449 euro

Wil je de Oppo N1 kopen, dan kan dat sinds kort via de officiële website van de Chinese fabrikant. Het toestel heeft een adviesprijs van 449 euro voor de 16GB-variant.

De Oppo N1 kopen is mogelijk voor internationale klanten, waaronder consumenten in Nederland en België. Het instapmodel (16GB) is beschikbaar voor 449 euro, terwijl voor het 32GB-model een meerprijs van 30 euro betaald moet worden. Het geheugen van het toestel is niet uitbreidbaar met een micro-sd-kaart, dus de N1 met 32GB lijkt de aantrekkelijkste keuze.

Klanten die de Oppo N1 kopen, kunnen kiezen tussen een Oppo N1 met de software van Oppo of CyanogenMod. De software van Oppo doet veel denken aan stock Android en ook CyanogenMod heeft veel weg van de kale versie van Android. De functionaliteit van laatstgenoemde is echter veel uitgebreider.

Verder onderscheidt het toestel zich door de draaibare 13-megapixelcamera en de touchpad aan de achterzijde, die je laat scrollen, klikken of foto’s schieten. Dat is bijvoorbeeld handig tijdens browsen of lezen, waarbij je dus met dezelfde hand het toestel vasthoudt via de achterzijde scrolt. De Oppo N1, die maar liefst 213 gram weegt, is daarnaast voorzien van een 5,9 inch full hd-scherm (1920 bij 1080 pixels), een 1,7GHz quadcoreprocessor (Qualcomm Snapdragon 600), 2GB aan werkgeheugen en een 3610 mAh-accu.

Geschreven door Gijs Ettes

Techjournalist met een voorliefde voor gadgets, films, koffie en videogames. Schrijft dagelijks over de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobile en tech, maar heeft ook kaas gegeten van pr en social media. Wordt verdrietig van traag internet en haperende elektronica.

Bekijk profiel