Tip: tijdelijk gratis JBL-koptelefoon bij sim only via Mobiel.nl

Tip: tijdelijk gratis JBL-koptelefoon bij sim only via Mobiel.nl

Ben je op zoek naar een nieuw sim only-abonnement? Via de Sim Only Voordeelweken van Mobiel.nl krijg je nu tijdelijk een gratis JBL-koptelefoon bij iedere sim only uit het assortiment.

Sim Only Voordeelweken

De aanbieding met de gratis JBL-koptelefoon geldt voor ieder abonnement dat de webshop aanbiedt, ongeacht provider of maandelijkse kosten. Na het bestellen van je sim only kun je de koptelefoon kosteloos aanvragen, waarna je ‘m thuisgestuurd krijgt.

De gratis JBL-koptelefoon is een actie die onder de Sim Only Voordeelweken van Mobiel.nl valt. Deze actie loopt van 6 februari tot en met 5 maart, waarna je tot 15 maart de tijd hebt om je gratis koptelefoon aan te vragen.

Sim Only Voordeelweken

De JBL T450 is een on-ear-hoofdtelefoon die uitstekend geluid geeft voor zijn prijsklasse. Dankzij de platte kabel is hij uitstekend geschikt om onderweg gebruikt te worden doordat de kabel niet snel in de knoop raakt. Bovendien kun je met de ingebouwde microfoon ook een telefoongesprek voeren als je onderweg gebeld wordt. De T450 is daarnaast makkelijk op te vouwen, zodat je ‘m zonder problemen in je tas kunt stoppen als je even geen muziek wil luisteren.

Sim only-abonnementen zijn behoorlijk in opkomst in Nederland. Vooral nu de overheid nieuwe regels omtrent telefoonkrediet heeft ingevoerd, is het los kopen van een mobiele telefoon met een sim only-abonnement populairder dan ooit. Onder de nieuwe regels wordt een mobiel abonnement inclusief toestel van meer dan 250 euro geregistreerd als een lening bij het BKR.

Sim only-aanbiedingen zijn in veel gevallen een stuk goedkoper dan een abonnement met toestel. Met zo'n abonnement betaal je alleen voor wat je zelf echt nodig hebt, zonder te hoeven bijbetalen voor extra's die je eigenlijk niet gebruikt.

Geschreven door Rick van der Veer

Techjournalist, geboren en getogen in Nijmegen. Groot fan van Android, smartphones en technologie, maar duikt ook net zo graag in de wereld van games.

Bekijk profiel