€50 korting voor Tele2-klanten die mobiel abonnement afsluiten

€50 korting voor Tele2-klanten die mobiel abonnement afsluiten

Tele2 biedt klanten met een abonnement op ‘vaste' diensten van de provider een eenmalig korting van 50 euro, wanneer zij ook een mobiel abonnement afsluiten.

Voorwaarden Tele2 korting

De provider heeft vaste klanten via een e-mail geïnformeerd over de actie. Om in aanmerking te komen voor de eenmalige korting heeft Tele2 wel een aantal voorwaarden opgesteld waaraan je dient te voldoen. Zo moet je al een abonnement voor vaste telefonie, internet en televisie hebben afgesloten. Nieuwe klanten kunnen niet profiteren van de korting die tot en met 16 maart aanstaande geldig is.

tele2 korting samsung galaxy s7

Verder wil Tele2 dat je een mobiel abonnement met een looptijd van twee jaar in combinatie met een toestel afsluit. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Tele2-abonnement op de Samsung Galaxy S7. De aanbieding geldt overigens niet voor partners die ook abonnementen van Tele2 aanbieden. Heb je al een mobiel abonnement lopen bij de provider, dan kun je ook niet meer deelnemen aan de actie. Andere personen uit jouw huishouden kunnen nog wel profiteren van de korting.

Tele2 sim only

Daarnaast zijn de sim only-abonnementen van de provider uitgesloten van deelname. Gaat jouw voorkeur echter uit naar een Tele2 sim only-abonnement, bijvoorbeeld omdat je nog een prima telefoon in handen hebt, dan is het verstandig hier toch voor te kiezen. Wij hebben de beste aanbiedingen voor je op een rijtje gezet.

Het is niet ongewoon voor providers die zowel vaste als mobiele diensten aanbieden om klanten van het ene product korting aan te bieden als ze ook het andere product afnemen. KPN biedt 5 euro korting per maand en een verdubbeling van de databundel en Vodafone-klanten krijgen extra data en een themapakket naar keuze wanneer zij zowel een mobiel abonnement hebben als gebruikmaken van Vodafone Thuis.

Geschreven door Wouter Nijsen

Techjournalist uit Duiven die zich 24/7 bezighoudt met tech, games, films, series en alles daaromheen. Daarnaast groot liefhebber van voetbal.

Bekijk profiel