Windows Phone Amber update pas in augustus

Windows Phone Amber update pas in augustus

Het Spaanse Twitter-account van Nokia heeft aangegeven dat de zogeheten Amber-update voor verschillende Lumia-toestellen nog even op zich laat wachten, tot augustus om precies te zijn.

De updates en veranderingen die de Amber-update naar Nokia-toestellen brengt, zijn al te gebruiken op de Nokia Lumia 925. Dit toestel is in Nederland echter niet verkrijgbaar. Bezitters van de Lumia 920, 820, 720, 620 en 520 zullen nog wat langer moeten wachten op de Windows Phone 8-update.

 

Handige update voor Lumia toestellen

De Amber-update zorgt er bijvoorbeeld voor dat de ingebouwde FM-radio eindelijk is te gebruiken, die eigenlijk al in alle modellen was ingebouwd. Alleen de Lumia 620 bevat hiervoor geen hardware. De Finse fabrikant heeft ook al vrijgegeven dat de Amber-update de camera van de wat oudere Lumia’s flinkt verbetert. De update voegt namelijk de Nokia Smart Camera-mode toe.

Met deze mode kun je heel snel achter elkaar foto’s schieten en vervolgens de beste uitkiezen. Hierbij is te kiezen uit modi voor een ‘best shot’, ‘action shot’ en ‘motion shot’. Smart Camera biedt eveneens de mogelijkheid om bijvoorbeeld gezichten aan te passen en bepaalde bewegende objecten weg te halen. Er wordt tevens een app toegevoegd waarmee je je dataverbruik kunt bijhouden.

Geschreven door Redactie

De redactie van Smartphone.nl houdt je op de hoogte van het laatste nieuws en laat je met praktische tips zien hoe je het meeste uit je smartphone haalt. Vragen? Neem contact met ons op!

Bekijk profiel