Video: achterkanten van iPhone 5C laten zichzelf zien

De achterkanten van de iPhone 5C zijn inmiddels al vaak op de foto gezet. Nu is er ook een mooie video van de vermeende iPhone 5C-achterkanten verschenen.

Video-shows-Apple-iPhone-5C-shells-in-five-delicious-colorsIn de video wordt het een en ander uitgelegd over de vermeende achterkanten van de iPhone 5C. Het was al bekend dat de iPhone 5C waarschijnlijk in het blauw, groen, geel, rood en wit verschijnt. Een zwarte iPhone blijft kennelijk alleen beschikbaar voor het ‘topsegment'.

De voorkant van de vrolijk gekleurde iPhone 5C's zou echter wel zwart zijn, maar daar zijn tot dusver geen duidelijke beelden van verschenen. Aan de vermeende achterkanten van de iPhone 5C is wel te zien dat er wederom gebruik gaat worden gemaakt van nano-simkaarten. De zogeheten Lightning-aansluiting, die werd geïntroduceerd met de iPhone 5, is ook weer aanwezig.

Ook een gouden iPhone in de maak

Naast de nog niet aangekondigde nieuwe iPhone-topper, de iPhone 5S, en de goedkope iPhone 5C zou Apple volgens zelfs met een gouden iPhone gaan komen. Deze gouden iPhone zou vooral worden gemaakt, omdat het een erg populaire kleuroptie is in Aziatische landen.

Het doet daarnaast erg denken aan de staat waarin Apples hoofdkwartier staat: California, the golden state. Op onderstaande foto is de gouden iPhone (5S) duidelijk te zien naast een ‘regulier' gekleurde iPhone.

De nieuwe iPhones worden hoogstwaarschijnlijk op 10 september onthuld. Lees alvast alles over de iPhone 5C en iPhone 5S op iPhoned!

gouden iphone

Geschreven door Gijs Ettes

Techjournalist met een voorliefde voor gadgets, films, koffie en videogames. Schrijft dagelijks over de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobile en tech, maar heeft ook kaas gegeten van pr en social media. Wordt verdrietig van traag internet en haperende elektronica.

Bekijk profiel